2777
2789

میخنده بعد میگه شبیه مامانتی🙄اخه مامانم سه تادخترداره..بعدشروع میکنن از مزیت پسرگفتن ..من خودم ایقدر تو سونو خوشحال شدم دیدمش وگفتن دختره ولی نمیدونم چرابقیه اینکارمیکنن😤شوهرمم خیلی خوشحال شد دختره ولی رفتار بقیه روی اعصابمه واقعا🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی عمره گفتن عروس دختر زا

ولی جنسیت کاملا ب اسپرم مرد مربوطه

شبیه مامانتی؟😒 مسخره های کوته فکر

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اون روزی که همه بفهمن پسرو دختر نداره و مهم ادم بودن و درست تربیت کردن بچه ت روز عید منه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین عزیزم رک باش بگو شما یک مشت تبعیض گر از عهد قجر هستیک که افکار ۱۰۰ سال پیش اعراب عوض۰ی رو هنوز دارید البته یکم محترمانه😁🥲

مستقل باش دختر🥲رویای من دانشجوی پزشکی بودنه تولد سال بعدم این قول رو تا ابد به خودم میدم🤍🙋🏻‍♀️سوال پزشکی داشتین تا حد دانشم کمکتون میکنم🤍

بیخیال

خودت کیف کن و از این لحظات لذت ببر

پسر هم بود یه چی میگفتن

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

خب ذوق کن بگو وای ممنون خدا کنه منم سه تا دختر بیارم ک مثل خودم خواهر داشتن رو تجربه کنه لذت ببره،

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

تورو خدا کاری به حرفای احمقانه دیگران نداشته باش الان بهترین و بزرگترین نعمت خداوندو داری خواهشا دست رو شکمت بزار واسه منم دعا کن بچه دار بشم.یه دختر و پسر مو فرفری

گناه من سادگی بود .