2777
2789

واقعا چرا بعضی مردا وقتی ازدواج میکنن خانوادشونو جلوی زنشون بت نشون میدن؛ در صورتی که تا بهت نرسیدن فقط تو رو میبینن و خانوادشونو فراموش میکنن؟ 

وابستگی افراطی نشون میدن و حتی خواهرشونو به شما ترجیح میدن؟ 

به خاطر انتظارات خانوادش با زنش بحث و دعوا میکنه و حتی تهدید میکنه اما برای انتظار زنش حتی اگه به حق باشه سکوت میکنن و به خانوادشون فشار نمیارن؟ 

نقش بازی میکنه و الکی قربون صدقه های افراطی واسه هم میرن (عزیزم و عشقم و قربونت برم و همه کسم و...) ولی هوای زنشونو جلو خانوادشون ندارن؟ 

و متاسفانه خانواده مرده هم از این فرصت سواستفاده میکنن تا حسادت و خواسته هاشونو با فشار و زور و تهدید تو حلق عروس بیچاره بکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل ازدواج معمولا اینطوره رفته رفته بهتر میشه هم حساسیت خانوم و هم رفتارای جوگیرانه آقا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مال ما که بهتر نشد و بدتر شد

چنوقته ازدواج کردید گلم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

خر که از پل بگذرد.. چه یک وجب چه صد وجب😐😬

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
هرکسی هر اخلاقی داشته باشه از اولم همونه شما متوجه نمیشدی... خانوادشن دیگه چه انتظارایی داری! 

هممون خانواده داریم اما آدم وقتی ازدواج میکنه باید برای پارتنرش هم جایگاه قایل بشه و هواشو داشته باشه

چهار سال

انشالله ک درست میشه

بنظرم تربیتی که از بچگی شده که مثلا زن گرفتی خواهر و مادرتو ارجح بدونی چون زن پیدا میشه ولی اونا نه!خیلیا اینچیزارو تو مغز پسراشون فرو کردن هیچ جوره هم خوب نمیشه شاید با گذشت زمان کمرنگار بشه