2777
2789
عنوان

چرا دنیارو گند گرفته واقعا ؟ شوهرم میگه امروز 😶‍🌫️😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 118 پست
خب زنه خیلی غلط کرده. طلاق بگیره بعد بره پی کثافتکاری. شوهر زنه چی راضیه؟ قطعا نیست

میگن شوهرش خبر نداره ولی من که باور نمیکنم مگه میشه از زنش خبر نداشته باشه؟ اینجور زنا از بی غیرتی شوهراشون استفاده میکنن 

اینکه طرف بخاطر تربیت غلط یا قرار داشتن تو شرایط ناجور باعث شده براش خیانت راحت باشه چه ربطی به ازاد ...

کارشونو میکنن ولی وقتی آزاد شه و وسط جامعه باشه و در ملا عام که همه ببینن، خیلیای دیگه هم خراب میشن. خیلیا خانواده هاشون خوبن ولی تو جامعه بخاطر قرار گرفتن تو شرایط بد و دوستی های ناباب خودشونو میبازن و خراب میشن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😲😲بیچاره خانواده دختره بااین هرزه تربیت کردنشون یا بیچاره خانواده پسره که بچه شونو ازدست دادن؟

خانواده پسر ک بدبخت شدن پسرشون الکی الکی کشته شده. ولی خانواده دختر بدترن باورکن. ی عمر باخفت میخوان زندگی کنن با این ننگ. خیلی وقتا تربیت خانواده درسته. طرف ذاتش خرابه ربطی نداره . 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
بخدا که سرابه

بابا مثلا همکارم خانمه بالای ۴۰سالشه یعنی یه ریز داره از اینکه دوس پسر داشتن چطوره و فلان صحبت میکنه..چندشم میشه ها ازش..چندین نفرو خبر دارم رابطه دارن باهم همه متاهل

کسی رو میشناسم دندانسازه‌ وضع مالیش خوبه هرچی رابطه داره با مردای متاهله بعد طرف هم خیلی علنی میگه که من زنمو طلاق نمیدم ولی میخوام یه عشق هم باشه تو زندگیم!

من خودم تو پروسه طلاقم هی میرفتم میومدم تنهای هیچ وقت خانواده نیردمم باورت نمیشه مردای که همه زن داشتن بچه تا پام از اون دفتر میزاشتم بیرون شمارم از رو پرونده بر میداشتن بهم چ‌پیام های ک نمیدادن فلانی ام میخوای کارت راه بندازیم بیاا با هم باشیم ی مدت

بعضیاشون انقد سوال رکیک ازم می پرسیدن نیگفتن مگه این چیزاا واسه طلاق می پرسن که مشکل زناشویتون بوده جلوگیرت چی بوده

همون جلو خودم درخواست هاشون مطرح میکردن بازم شکر من از این ماجرا اون روز هاا سربلند اومدم بیرون

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
بابا به ازادی چرا چسبوندی

دقیقا داره درست میگه

بعضیا چهارتا فیلم مزخرف خارجی میبینن جو برشون میداره

هرغلطی میکنن بعد میگن من میخوام ازاد باشم چرا حقم رعایت نمیشه

همینجوریه که الان تو غرب بنیان خانواده ها ریخته

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)
بود خیلیم بود  مگه هابیل قابیل رو نکشت  حالا این یه مثاله  ولی بشینی پای حرف مادرب ...

اصلا قبول ندارم حرفتو قدیم حرمتو احترام و شرم و حیا بیشتر از الان بود الان دیگه قبح خیلی چیزا ریخته عادی شده

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش