2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطش چجوریه اگه امکانش هس میشه کامل توضیح بدید اگه بخوام با بیمه یکی دیگه برم میفهمن🤐

نمیدونم میفهمن یانه. شما برای مشکلتون به متخصص مربوطه مراجعه میکنی اگه صلاح دونست ام آر آی مینویسه.

شرایطش چجوریه اگه امکانش هس میشه کامل توضیح بدید اگه بخوام با بیمه یکی دیگه برم میفهمن🤐

ببین منم میخوام انجام بدم خودم بیمه تکمیلی دارم و کلا هزیته ای برام نداره ولی به دلایلی بیمه م از اذر درست مبشه و نمیتونم تا اون موقع صبر کنم احتملا از بیمه کس دیگه استفاده کنم از کجا میخوان بفهمن اگه رد سنیتون به هم بخوره شماره ملی و اسم و فامیل طرف هم حفظ کن

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
ببین منم میخوام انجام بدم خودم بیمه تکمیلی دارم و کلا هزیته ای برام نداره ولی به دلایلی بیمه م از اذ ...

خب اخه من باید اول از پزشک متخصص وقت بگیرم با اسم اون طرف ک بیمه داره بعد وقتی ویزیت میشی اطلاعات اون شخص بالا میاد و عکس ایناشم میاد اونوچیکارکنم😬؟؟

کارت ملی هم میتونم ازش بگیرم میبرم مشخص میشه دیگه نمیشه ؟؟ بیشتر استرس عکسو دارم

انشالله ک به تو گیر نمیده 

والا من کارت ملی میبرم میگه ماسکتم  بکش پایین😐

چ بیمه تکمیلی داره دوستت؟اسم بیمه اش چیه؟

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد🌱
کارت ملی هم میتونم ازش بگیرم میبرم مشخص میشه دیگه نمیشه ؟؟ بیشتر استرس عکسو دارم

نمیشه  یکی دیگه برام وقت بگیره کارت ملی رو بدم ب اون بعد اینکه وقت گرفت من برم؟؟

انشالله ک به تو گیر نمیده  والا من کارت ملی میبرم میگه ماسکتم  بکش پایین😐 چ بیمه تکمیلی ...

اره خلی گیر میدن بگه ماسکو بکش ک هیچی دیگه ک ۱۰۰درصدمیگه

نمیدونم چیه بیمش