بچه ها نظر همتون محترمه لطفا فکر بد نکنید. من کمتر از چهار سال میشه عروسی کردم و یه بچه دو سال و دو ماهه دارم. راستش چون پریودم کاملا نامنظم و حساب نشده ای داشتم بعد عروسیم جلوگیری نکردم از ترس اینکه یه وقت بچه دار نشم ینی شش ماه اول فقط جلوگیری داشتیم و بعد شلش کردم و سه چهار ماه بعدش حامله شدم . منتها تا هفته ۱۵ نمیدونستم چون خونریزی داشتم اصلا احتمال نمیدادم حامله باشم. حالا بماند کلی دردسر و بدبختی سر زایمان و بچه داری کشیدم. یه بچه فوق العاده اذیت کن و رو مخ ...حالا چن وقت پیش تو ذهنم بود برم تحت نظر ببینم اگه مشکلی نبود کم کم اقدام کنم واسه بارداری دوم . یه بچه دیگه بیارم تا هم فاصله سنی زیاد نشه بینشون هم اینکه خودم سنم نره بالا و ... از طرفی یه گوشه از دلم میگفت ول کن بابا مگه سر این کم بدبختی کشیدی هنوزم اذیت هاشو داره فک کن یکی دیگه ام بیاری اینم باز گریه ای باشه دیگه میشن دو تا میخوای چیکار کنی...خلاصه با خودم درگیر بودم که یهو فهمیدم جاری بزرگتر از خودم بارداره بچه چهارمش رو. البته هنوز علنی نگفته ولی خوب بارداره ...حسابی خورده تو برجکم. میگم حالا اگه من بخوام بچه بیارم میگن حسودی کرده و فلان... هر چند من چه از نظر سنی چه شرایط زندگی و مالی با اون متفاوتم. ولی حسابی آشوبم نمیدونم چی درسته چی غلط... من که اول و آخر میخوام یه بچه دیگه بیارم و تموم . ولی نمیدونم چیکار کنم .اصلا بچه دار بشم دوباره یا نه.
خواهش میکنم بهم تجربه بدید من خیلی بی سیاست و بی تجربه ام