2777
2789

بچه ها نظر همتون محترمه لطفا فکر بد نکنید. من کمتر از چهار سال میشه عروسی کردم و یه بچه دو سال و دو ماهه دارم‌. راستش چون پریودم کاملا نامنظم و حساب نشده ای داشتم بعد عروسیم جلوگیری نکردم از ترس اینکه یه وقت بچه دار نشم ینی شش ماه اول فقط جلوگیری داشتیم و بعد شلش کردم و سه چهار ماه بعدش حامله شدم . منتها تا هفته ۱۵ نمیدونستم چون خونریزی داشتم اصلا احتمال نمی‌دادم حامله باشم. حالا بماند کلی دردسر و بدبختی سر زایمان و بچه داری کشیدم. یه بچه فوق العاده اذیت کن و رو مخ ...حالا چن وقت پیش تو ذهنم بود برم تحت نظر ببینم اگه مشکلی نبود  کم کم اقدام کنم واسه بارداری دوم . یه بچه دیگه بیارم تا هم فاصله سنی زیاد نشه بینشون هم اینکه خودم سنم نره بالا و ... از طرفی یه گوشه از دلم میگفت ول کن بابا مگه سر این کم بدبختی کشیدی هنوزم اذیت هاشو داره فک کن یکی دیگه ام بیاری اینم باز گریه ای باشه دیگه میشن دو تا میخوای چیکار کنی...خلاصه با خودم درگیر بودم که یهو فهمیدم جاری بزرگتر از خودم بارداره بچه چهارمش رو. البته هنوز علنی نگفته ولی خوب بارداره ...حسابی خورده تو برجکم. میگم حالا اگه من بخوام بچه بیارم میگن حسودی کرده و فلان... هر چند من چه از نظر سنی چه شرایط زندگی و مالی با اون متفاوتم. ولی حسابی آشوبم نمیدونم چی درسته چی غلط... من که اول و آخر میخوام یه بچه دیگه بیارم و تموم . ولی نمیدونم چیکار کنم .اصلا بچه دار بشم دوباره یا نه.

خواهش میکنم بهم تجربه بدید من خیلی بی سیاست و بی تجربه ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استباه ترین کار ممکنه الان بچه بیاری ، بچه س ، ادمه ، مسابقه ک نیست چون اون اورده سریع توام بیاری ، من اگه باشم با فاصله ی ۶ یا ۷ سال بچه میارم ک اون یکی از اب و گل دربیاد ، دیگه نق الکی نزنه بعد برم سراغ دومی

من یه دختر دارم و‌موافق تک فرزندی ام

دخترم دو سال و‌شش ماهشه

اگه میخواستم بیارم تا۴-۵ صبر میکردم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من دو تا دارم ۵ساله و یکساله،ببین سختی زیاد داره اگه اهل گردش و کار کردن بیرون باشی،ولی اگر بزرگ شن دیگه راحتی،

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

واقعا مادربودن خیلی سخته.من سه ماهه بدنیااومده داغونم.روزا خوابم نمیبره هرکاری میکنم هرچی تلاش میکنم روزا بخوابم نمیشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

به خیلی چیزا بستگی داره،سن خودت،اعصاب و حوصلت،نیروی کمکی داشته باشی یا نه،از همه مهمتر بچه اولت

دختر من ۲۱ ماهشه فوق العاده ارومه،نسبت به همسناش مستقله،میدونم بخوام بعدیو بیارم خیلی اذیت نمیشم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
استباه ترین کار ممکنه الان بچه بیاری ، بچه س ، ادمه ، مسابقه ک نیست چون اون اورده سریع توام بیاری ، ...

۶سال هم خوب نیس

چون همزمان میشه با مدرسه رفتن بچه اولی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

۲ساله کع سال بعد میشه ۳ساله خیلی برات سخت میشه،من اولش پسرم ۴ساله بود که دومی بدنیا اومد دهنم سرویس شد ولی ۵ساله شده و اون یکساله بهتر شد،به نظرم ۳سال خیلی سخته خیلی،مخصوصا اگه کمک نداشته باشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم