2777
2789
عنوان

وای معلم گاااااااو

184 بازدید | 13 پست

نمره ریاضی مهر ماه رو گند زدم

الان به جای اینکه بیاد برا آبان هم دوباره امتحان بگیره میگه همون نمره مهر رو برا آبان هم میذارم

می‌ترسه یه وقت خسته شه ۲۰ تا برگه تصحیح کنه

یعنی چی؟؟

اصلا دبیر اجازه همچین کاری نداره!؟؟

من چه غلطی کنم الان؟؟

با کیفیت ترین چیز تو زندگیمون درد بود :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم میگه می‌ترسیم بریم به مدیر بگیم بعد دبیر باهامون بیوفته سر لج بدتر میشه

وا، من بیکارم یعنی چی بیکار بودی که حقوق نمیگرفتی الان با این حقوق که میگیری وظیفته کارتو درست انجام بدی نه نصفه نیمه. ساکت نمونید بابا این معلما بعضیاشون خیلی تنبلن فقط میان که حضور بخورن یه وقت حقوقشون نپره. 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

مادرا نمیتونن تو گروه بگن یا بیان مدرسه بگن؟ یا زنگ بزنن حداقل به مدرسه به مدیر بگن‌‌. بعضی معلما رو باید هی وظیفشونو بهشون یادآوری کرد هی بهش گفت فلان کن بسار کن. پولشونو حلال نمیکنن بعضیاشون 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

لعنت بهشون که با من اینکارو کردن و تمام کارنامم گند خورده اشغالا حیفشون میاد از بچه ها بپرسن و امتحان بگیرن امروز معلم زبان مون می‌گفت چون مدرسه برگه ندارع تا چاپ کنیم همون نمره مهرو دو برابر میکنم 

لعنت بهشون که با من اینکارو کردن و تمام کارنامم گند خورده اشغالا حیفشون میاد از بچه ها بپرسن و امتحا ...

اونوقت منت هم سرت میذارن

مادرا نمیتونن تو گروه بگن یا بیان مدرسه بگن؟ یا زنگ بزنن حداقل به مدرسه به مدیر بگن‌‌. بعضی معلما رو ...

واقعا.‌

باید به مادرا بگیم زنگ بزنن مدرسه وگرنه اینجوری نمیشه