2777
2789

پسرم سه هفته رفته مهد یک هفته رو بخاطر زلزله تعطیل کردن بعدیک ماه گذاشتم امروز رفتم کتاباشو بگیرم مسعولش بهم میگه یک هفته مالع ماه بعد حساب میشه باید شش روز روحساب کنی سیصد بدی  حالا من کلا پسرم که سه هفته فقط رفته باید بهشون هفتصدوپنجاه بدم 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

آره دگه تعطیلی رو هم. حساب میکنن. حالا چجوری شش روز شده سیصد نمیدونم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
آره دگه تعطیلی رو هم. حساب میکنن. حالا چجوری شش روز شده سیصد نمیدونم

روزانه حساب کرده هر روزش پنجاه 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهد رو نمیدونم ولی پیش دبستانی اینطوریه ، ولی من همسرم تو شرکت کار میکنه پنج دقیقه زودتر بیاد ب سرویس برسه ، همون پنج دقیقه هارو کم میکنن از ساعت کاریش 🚶 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

روزانه حساب کرده هر روزش پنجاه 

خو ماهانه چقده؟ اگه نمیصرفه تا آخر ماه بزار بعد برش دار

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
خو ماهانه چقده؟ اگه نمیصرفه تا آخر ماه بزار بعد برش دار

چهارصدوپنجاه تا اخرماه هم ده روز مونده 

مهد رو نمیدونم ولی پیش دبستانی اینطوریه ، ولی من همسرم تو شرکت کار میکنه پنج دقیقه زودتر بیاد ب سروی ...

واقعا خیلی بی انصافی میکنن

اینکه بچه شما به چه دلیل نرفته اونا تعطیل کردن یا شما ولی پول شهریه میگرن..منم بچه برادرم رفت سفر مر ...

من قبلش شهریه کامل دادم بهشون الان رفتم کتاباشو بکیرم میگه یک هفته رو باید بدبن ماه بعذ حساب میشه پسرمن کلا سه هفته رفته بک هفته رو اونا خودشون تعطیل کردن