2777
2789

انشالله بزودی مادر شی عزیزم خواهرم ماه بعد میره آی وی اف چقدر زمان میبره من فکرمیکردم همون روز انتقال هم میدن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این آخرین بار که جنین فریز داشتم و انتقال دادم اگه نشه نمیدونم بعدش چیکار کنم

بگو ک میشه همیشه انرژی مثبت خیلی مهمه. پیش کدوم دکتر انتقال دادی چون منم اهوازم

دو بار بخاطر حرفای چرت سیاسی تعلیق شدم
تازه تخمک اهدایی هم گرفتم  خیلی میترسم  اینکه اگه نشه شوهرم دیگه منو نخاد اعصابم خرابه

اگه میخواد بخاطر بچه تورو بخواد بهتره که نخواد.

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.