2777
2789
عنوان

دوشیدن شیر

367 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اگه بخوام شیرمو بدوشم باید از یه سینه بدوشم تو شیشه شیر بچه بخوره بعد باز تموم شد از اون یکی؟

یا میشه از دوتاشم دوشید باهم ریخت تو شیشه؟ 

اگه شیر دوش داری که فرقی نداره. وقتی بچه یکیشو میخوره اون یکی راحت تر می یاد

شیردوش که دارم.میخوام برم عروسی .لباسمو نمیتونم اونجا بدم بالا شیر بدم نمیشه

میخوام بدوشم تو شیشه شیربخوره

میگم از دوتا سینه م میشه دوشید .مثلا از دوتاشم تو یه شیشه بدوشم بچه بخوره

قاطی نمیشه یامشکل نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم.فقط از هر کدوم چنددیقه باید بدوشم

من راستش توی روز چند بار میدوشیدم و میریختم رویهم. مخصوصا وقتی بچه مک میزد که راحت تر می امد شیرم. تا وقتیکه شیر داره دیگه. شیر اولش ابه،مواد مغذیش که بچه رو سیر میکنه اخرشه

خوشبحالتون شیر میدین. من بچم شیرخشکی شد و حسرت شیردهی برای همیشه تو دلم موند

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
اخی عزیزم چرا خودت شیرندادی از اول

من شیر داشتم. بچم نخورد از روز اول روشو برگردوند

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
اعععععع نه خداروشکر واسه من میخوره.حالا شیرمو دوشیدم ریختم‌شیشه .هر کار کزدم نخورد.حالا عروسی چیکارک ...

بیخیال میری رختکن لباست درمیاری شیرش میدی گناه داره

بیخیال میری رختکن لباست درمیاری شیرش میدی گناه داره

نه بابا شیر که میدم بهش دیگه نمیذارم بچه بخاطر عروسی گشنه بمونه که .من هر جا که باشم به هیچکی اهمیت نمیدم میرم شیرشو میدم ولی لباسم سخت در میاد

اونجوری هم خودم اذیت میشم هم تا من لباسمو در بیارم اماده شم بچه هلاک میشه.

تو بهداشتم اون اولا میگفت اگه شیر خشک دادی با شیشه شیر نده با قطره چکان بده 

نه بابا شیر که میدم بهش دیگه نمیذارم بچه بخاطر عروسی گشنه بمونه که .من هر جا که باشم به هیچکی اهمیت ...

بهداشت حرفهایی میزنن ادم شاخ در می یاره. به زور که نمیشه. مادر هم شاید کار داشت و احتیاج داشت بچه شیشه رو بگیره. منم اشتباه کردم ندادم الان میخوام برم سرکار گیر کردم. جالبه یکیشون بچه یکساله داره توی مرکز بهداشت، خودش میگفت من هردو رو دادم. حتی به من میگفت دکتر بیخود گفته فلان کار رو انجام بده.