2777
2789
عنوان

جاری

469 بازدید | 11 پست

سلام چند روز پیش جاریم و برادر شوهر اومدن شهر ما اول رفتن خونه پدر جاریم بعد شوهرم دعوتشون کرد شب بیان خونمون خونه منو مادر شوهرم تو ی حیاطه رفتن پیش مادر شوهرم جاریم هم رفت زیر پتو ک حالش خوب نیست منم اینقد شام پختم برادر شوهرمم خیلی باهام سرد رفتار میکرد بعد اومدن رو سفره جاری هم دو لقمه خورد رفت اما بعدش خواهر سوهرم ک اومد حالش خوب شد الان نمیدونم اینا چرا اینجوری میکنن مگه من چی کار کردم یا چند روز پیش خواهر شوهرم زنگ زدم گفتم تا اومدیذ شهر ما بیایید پیش ما براتون غذا درس کنم باز خواهر شوهر بی خبر اومدن رفتن پیش مادرش خب من که از قبل گفتم خبرم کنید بعد مادر شوهر هم توقع داره من همهیشه ازشون پزیرایی کنم اینا فازشون چیه من مشکلی دارم ب نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم زیاد خودتو پهن کردی زیرشون

ول کن بابا کوفت هم خوردن

دعوت نکن تا آدم شن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم با مادرشوهرم میشینم 

برادرشوهرهای دیگم که از شهر های دیگه میان از هر پنج شش باری که میان شاید یکبار دعوت کنم که اونم میشه سالی یکبار 

دلیلی نداره هر وقت اومدن من بخوام دعوت کنم 

یا هر کس دیگه ای هم که بیاد خونه مادرشوهرم من اصلا نمیرم من زندگی خودم رو دارم اونا هم زندگی خودشون 

خیلی باهاشون نزدیک نشو که هر روز بخوای بری و بیای 

با همه نه تنها مادرشوهر و خانواده شوهر 

بنظرم وظیفه نداری ک دعوتشون کنی هر سری

اما اگ اومدن خونتون خوب پذیرایی کن 

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین
بنظرم وظیفه نداری ک دعوتشون کنی هر سری اما اگ اومدن خونتون خوب پذیرایی کن 

اخه ما تو خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم دو واحد جدا حیاط مشترک مادر شوهرم پیره شوهرمم میگه اینجا خونه منه و ما صاحب خونه ایی هر کی میاد میاد خونه من اگه دعوتشون نکنم مادر شوهره نق نق میکنه شوهرمم توقع داره من پزیرایی کنم چون مادرش پیره این وسط نمیدونم اینا شاید بدشون از من میاد