2777
2789
عنوان

بارداری

309 بازدید | 62 پست

سلام خانمای عزیزم اگه اطلاعاتی دارین لطفا کمکم کنید ..تا 6هفته باردارم میخوام برم تحت نظر متخصص میخواستم بدونم تا اخر بارداری رفتن پیش متخصص واقعا خیلی هزینه بره ؟میگن مرکز بهداشت رایگانه ولی فک نکم خیلی سر دربیارن

بله هزینه بر هست ولی لازمه بری برا سلامتی خودت و نی نی بهداشت زیاد جالب نیست 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا بهداشت و حتی یه سری ماماها رو به هیچ وجه قبول ندارم. دکتر هزینه ویزیتشه دیگه. دکتر من ۱۱۰ تومن ویزیتشه ماهی یکبار میرم.

از طرفی اگر ازمایشی چیزی باشه که بیمه بخواد قبول کنه، باید مهر پزشک داشته باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تو اقدامم کلی ازمایش و اینا به ۳تا دکتر زنان نشون دادم نفهمیدن تیرویید دارم ینی اصلا ازمایشارو بادقت نگاه نکردن ولی بهداشت باحوصله نگاه کرد متوجه گفت بهم گفت رفتم غدد بعد ک به دکترم گفتم تیروییدو خندید گفت اره متوجه نشدم من

من شخصا بهداشت و حتی یه سری ماماها رو به هیچ وجه قبول ندارم. دکتر هزینه ویزیتشه دیگه. دکتر من ۱۱۰ تو ...

ممنونم جواب دادی عزیزم..ماهی یبار خوبه ..آزمایش و سنو چی اونم زیاد میدی ؟

خب هرروز ک نباید بری من الان چهار ماهمه س بار رفتم ی بار برا اینکه ازمایش نشون بدم مطمعن شم باردارم ی بار سونو قلب یبارم سونو ان تی 

اگ مشکلی نداشته باشی فقط سونوهایی ک انجام میدیرو باید ببری پیشش ک همونموقع بهت دارو میده

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
ممنونم جواب دادی عزیزم..ماهی یبار خوبه ..آزمایش و سنو چی اونم زیاد میدی ؟

خواهش میکنم. نه زیاد نبود. کلا از اولش تا الان که ماه ۷ هستم یه ازمایش بتا و یونو قلب هبته ۸، یه ازمایش چکاپ کلی، دوتا غربالگریا، یه چکاب و تست گلوگز اول ماه ۷ و یه سونو ۲۸ هفته انجام دادم.

احتمالا چیزی نباشه تا ماه اخر برای سونو وزن و تاریخ تولد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تو اقدامم کلی ازمایش و اینا به ۳تا دکتر زنان نشون دادم نفهمیدن تیرویید دارم ینی اصلا ازمایشارو با ...

یه سری رفتم خیلی شکمم درد میکرد ..ایقد بهم گفت احتمالا داری سقط میکنی ..کلی گریه کردم تا امدم خونه وقتی زدم تو نت همه گفته بودن تو روز موعد درد پریودی طبیعیه .همون روز خوب شدم ..گفتم دیگه پامو بهداشت نمی زارم

خب هرروز ک نباید بری من الان چهار ماهمه س بار رفتم ی بار برا اینکه ازمایش نشون بدم مطمعن شم باردارم ...

من فک کردم هفته ایی یبار باید بری 😆😆😆همش سنو بدی ..پس همون میرم پیش متخصص

یه سری رفتم خیلی شکمم درد میکرد ..ایقد بهم گفت احتمالا داری سقط میکنی ..کلی گریه کردم تا امدم خونه و ...

عزیزم احتمالات گفته این حرفو ممکن بود دکترم بزنه.درکل تجربه شخصی من اینه اون دکتر یا حتی ماما هرکی ک هست فقط باید با تجربه باشه همین وگرنه ی تیرویید ساده ۳تا دکتر زنان برای منک گیج بازی دراوردن

عزیزم لازمه بری متخصص واسه سلامتی خودت و جنین 

من هم میرم متخصص عفونت ادراری داشتم سریع آمپول و قرص بهم داد بهمم گفته هشت هفته باز برم  

ماهی یکبار باید رفت 

ولی اگر مشکلی هم باشه بیشترباید رفت و شاید لازم به تکرار آزمایشا مختلف باشه

خواهش میکنم. نه زیاد نبود. کلا از اولش تا الان که ماه ۷ هستم یه ازمایش بتا و یونو قلب هبته ۸، یه ازم ...

خوبه زیاد نیس همون میرم تحت نظر متخصص خیالمم راحتره