2777
2789
عنوان

شب ۱۳ ماهِ🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست
روز ۱۳ و۱۴ و۱۵ هم میشه خوند تا قبل از غروب افتاب

همیشه و هر ساعتی میتونی بخونی 

ولی الان بهترین وقتشه ، سطح انرژی بسیار بالاست  به آسمون نگاه کن تفاوتشو حس میکنی

بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این دعا برای 13و 14 و 15 ماه رمضان هست

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

شنیدی میگن تو ماه رمضون ثواب قرآن چند برابر؟

راجب دعای مجیر هم به همین شکل و لی  در طول سال در دل شب توصیه شده به خصوص ایام البیض

می شه برای منم دعا کنید از شدت ناراحتی از خواب بیدار شدم دلم می خواد گریه کنم نمی دونم چم شده

در فضائل دعای مجیر، برطرف شدن غم و اندوه و کدورت ها از وجود انسان است. کسی که دعای مجیر را بخواند، صاحب این دعا را فردی عادی نمی داند و نمی بیند بلکه وی معتقد است که این دعا از آسمان نازل شده و از مصدر فیض است. بدین ترتیب آن زمان که انسان به این مصدرو منبع فیض در عالم تکیه می کند، اصولا بزرگ ترين تکیه گاه روحی خود در عالم وجود را یافته است و طبیعی است که تمام غم ها، اندوه ها و کدورت ها را با یاد و ذکر او فراموش می کند. آنچنان که قرآن کریم می فرماید:الا بذکر الله تطمئن القلوب.