2777
2789
عنوان

بیایین درد و دل کنیم

178 بازدید | 13 پست

بچه ها خوابم نمیبره به هر کی خوبی میکنم میزاره تو کاسه ام، اصلا دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم با کسی کاری ندارم اصلا تابحال نشده به کسی طعنه و زخم زبون بزنم ولی اگه تو یه مجلسی باشیم من لالم نشسته باشم یهو یکی به من کنایه میزنه🙄😅

ادم بی سرزبونی نیستم خودم جواب میدم ولی چرا هیچ کسی محبت های من و نمیبینه انقدر غصه میخورم چیکار کنم بنظرتون دلم خنک بشه؟

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثه توام 

به همه اعتناد بنفس میدم ولی همه اعتماد بنفسمو میگیرن ازم ایراد درمیارن همه هاااا باعث شدن از خودم متنفر بشم بخاطر لاغریم دارم عذاب میکشم بخاطر لباسام همه مسخرم میکنن یکیو میبینم چقد خوش لباس و شیکه  جیگرم میسوزه 

امروزمم ک کلا با گریه گذشت به همراه اهنگ گریه نکن از ابی🙃

چند نفر و بگیرم به باد کتک اخه😅

بیخیالی بهترین روش ممکنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بیخیالی بهترین روش ممکنه

بخدا گاهی نمیشه من به خواهرشوهرم کلی کمک کردم امروز تا جاریم بهم تیکه انداخت اینم پشت اون در اومد خیلی ناراحت شدم

منم مثه توام  به همه اعتناد بنفس میدم ولی همه اعتماد بنفسمو میگیرن ازم ایراد درمیارن همه هاااا ...

منم توپولم بالاخره هر کی یه جوره هیچ کسی کامل نیست گریه نکن عزیزم دنیا ارزشش و نداره 

منم توپولم بالاخره هر کی یه جوره هیچ کسی کامل نیست گریه نکن عزیزم دنیا ارزشش و نداره 

چقد ما دوتا مثل همیم منم اصلا دوست ندارم دل کسی بشکنم یا طعنه بزنم همیشه ساکتم با کسی کاری ندارم ولی همه بهم حرف میزنن و طعنه میزنن و دلم میشکونن اوایل جواب نمیدم ۴ سال تحمل کردم و مریضی اعصاب گرفتم قرص اعصاب میخوردم اما الان یک ساله ب خدای خودم گفتم من شروع کننده نیستم ولی کسی حرفی بزنه جوابش میدم اگ دلش شکست پای من ننویس دیگ جوابشونو میدم چند وقته بهم میگفتن چاق تو چاقی سنت بالاتر میزنه و ... و هر هر میخندیدن یکی دودف چیزی نگفتم دفعه سوم گفتم چاقی میشه درست کرد لاغر شد ولی متاسفانه شعور دو نمیشه کاریش کرد ک خدادوشکر من اونو دارم بعضیا فاقد شعورن دهنشون بسته شد فک کردن من ساکتم بلد نیستم چیزی بگم یا میترسم ازشون 

این یه نمونه بود واسه امسال ک دیگ جواب میدم ۴ سال تمام منو با حرفاشون و کاراشون زجر دادن و من خر ب محبت و مهربونیم ادامه میدادم جوری ک فک میکردن وظیفمه و دلمو میشکستن تا جایی ک زمین گیر شدم داشتم ام اس میگرفتم 

از خودت دفاع کن بعدشم دیگ بهش فکر نکن 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲