گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم کلافه میشم، بعضی وقتا نامزدم کنارمه اینقدر حرف میزنه دوس دارم سرشو بکوبم تو دیوار😞
اره حرف زیاد اعصابمو خورد میکنه اصن بلند میشم میرم نمیتونم واقعا تحمل کنم ، بوی عطر تند، دود ، نور و صدا ، گرما زیاد ، فلفل و غذای تند، استرس و گریه و هیجان همه اینا تاثیر داره
هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من همش استرس دارم اگه روزی ازدواج کردم و باردار شدم و حمله میگرنی بهم دست داد چطور دارو مصرف کنم:((( ...
فقط تحمل😭
بعد من بعد زایمانهم فقط مسکن
از دیروز که پسرمو از شیر گرفتمبعد ۲۲ ماه داروهای دکترو شروع کردم
ویکس رگهای سر رو نرم میکنم و سر درد رو میندازه , گاهی هم قرص خواب میخورم که عضلات رو شل کن و سر درد ...
اخه من با دوتا بچه شیطون نمیتونم بخوابم که🤣خونه رومنفجر میکنن