2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ؟ موهارو چسبناک نمیکنه؟!

بینظیره اخرین بار فکر کنم ۲۰۰‌و خورده ای خریدمش 

ولی اصلا چسبناک نمیکنه و بوی فوق العاده ای داره 😍

شامپو و ماسکشم هست یکم گرونن ولی برای موی دکلره عالین 

بوی شامپوش تا حموم بعدی نمیره 

سرمش راحت ۶ ماه میبرتت

اما ماسک و شامپوش‌بصرفه نیست در ماه میشه ۶۰۰ گرونه بنظرم 

بینظیره اخرین بار فکر کنم ۲۰۰‌و خورده ای خریدمش  ولی اصلا چسبناک نمیکنه و بوی فوق العاده ای دا ...

بابا حالا خوب باشه قیمتش مهم نیس من سرم مو لافارر میزنم ازین گرون تر ولی به موهام نمیسازه

بابا حالا خوب باشه قیمتش مهم نیس من سرم مو لافارر میزنم ازین گرون تر ولی به موهام نمیسازه

ن این الفرد عالی بود بدون سولفاتم هست شامپوش موهارو نرم میکنه مخصوصا ماسکش🥹 

یبار خریدم دیگه نتونستم بعد کراتینم

ولی شما اگر میتونی بگیر خیلی خوبه 

مجیک واتر.. سرم نیست محلول تقویت کننده و نرم کننده موهاست از ماسک و سرم بهتره موهارو تقویت و احیا می ...

یعنی تونیک هست؟

بعد ریزش مو نداره اوایلش؟

چون اکثر تونیکا یکماه اول باعث ریزش مو میشن

یعنی تونیک هست؟ بعد ریزش مو نداره اوایلش؟ چون اکثر تونیکا یکماه اول باعث ریزش مو میشن

نه مثل ماسک مو با ابکشیه کلا یکی دو دقیقه رو ساقه موهات بمونه بعد با اب زیاااد ابکشی کن نباید به ریشه و پوست سر بخوره ریزش هم نداره خودم دارم استفاده میکنم

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا