2777
2789
عنوان

طلاهای مامانمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه پیش همسایمون دزدی کرد ازمون کلی شکایت تازه فیلم داشتیم با دزدها هم دسته هیچ کاری نکردن  ...

دفیقا همین برای همسایه ی ما اتفاق افتاد 

طرف از چشمی در دزد رو دیده 

اما ترسیده بره بیرون 

بعد رفته شکایت کرده میگن شاهد بیار گفته خودم شاهدم گفتن باید ثابت کنی

حالا دزده هم پرونده داشته از قبل هم اینکه همه میدونن چکاره س رفته شکایت کرده اعاده حیثیت😐

یادمه خونه دوستمو دزد زد پلیسای زحمتکش اومدن و گفتن :شما دزدو پیدا کنین ما میگیریمش 🤣😐

دقیقا همینقدر زحمتکشن، خونه مامان منم دو سه هفته پیش دزدی شد، اثر انگشتت بوضوح روی چسب پهن و ظرف شیشه ای که با خیال راحت از خودش پذیرایی کرده مونده هنوز اما پلیس حاضر نشد ببره انگشت نگاری، آگاهی میگه سرمون شلوغه و الان ۳ هفته شده که میگن انجامش میدیم اما هیچی!

💚💖
حاصل 50سال جون کندن  پدرم بوده

قشنگ درکت میکنم 

موقعی که ماشینمو دزدیدن 

روز اول عید😥

با کلی قرض خریده بودیمش 

چقدر گریه کردم خدا 

هر کس شنید گفت انشالله پشتش خیر باشه 

سه سال بعد تو یه شهرستانه  دور پیداش میکنن 

از قیمتی که خریده بودیمش بیشتر فروختیمش

چرا نزاشته بانک تو خونه این همه طلا؟ 

بابت چک ها کاری نمی تونه بکنه چون هنوز ثبت نشده .

دلیلشو خودمم نمی دونم از وقتی به دنیا اومدم تا الان که 19سالمه همیشه تو خونه بوده