2777
2789
عنوان

طلاهای مامانمو دزدیدن

726 بازدید | 40 پست

امروز ساعت حدود 6شب بود که ما با دوتا از عمو هام عروسی دعوت بودیم همگی باهم از خونه زدیم بیرون وقتی برگشتیم دیدم خونه بهم ریختس حدود 800میلیون طلا های مامانمو  بردن 400میلیون هم چک پدرمو پلیس هم اومد نگا کرد رفت هیچ کاری نکرد گفت الان نمیشه کاری کرد فردا بیایید مامانم خیلی ناراحته چن سال بود تیکه تیکه خریده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی بوده آشنا بوده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

ساختمونتون دوربین نداره؟؟ قفل در اگه شکسته نشده کاره آشناس دقیق میدونسته جایی دعوتین و کسی خونه نیست حتما از ساختمونای اطراف و مغازه ها اگه دوربین به در ساختمونتون مشرفه بگید فیلمو نشونتون بدن

یادمه خونه دوستمو دزد زد پلیسای زحمتکش اومدن و گفتن :شما دزدو پیدا کنین ما میگیریمش 🤣😐

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

وای خدای من🥺 خب حلوی خونتون مغازه ای چیزی نیست م دوربین داشته باشه و دوربینش جلو درتونو بگیره؟ شاید خودتون بتونین طرفو پیدا کنین؟ یا مثلا کسی ندیده یمی وارد خونتون بشه همسایه ای چیزی؟

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :')