2777
2789

یکی از نزدیکانم میخواد برای سبسمونی تخت پارک بگیره مادرایی که استفاده کردن یا تو نزدیکانشون دیدن نظراتشون بگن ممنون میشم خیر ببینید تو این گرونی چیزه بیخود نخره 

تخت کودک و نوجوان نمیتونه بخره

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسر من فقط یکماه بدرد خورد نمی موند توش بعدش من دادم به بچه دختر عمه ام اونم میگفت استقاده نکرد اصلا ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

خرید تخت کلا اشتباهه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من تخت نگرفتم چون استفاده نمیشه بچروتایک سالگی که بایدپیش خودادم بخوابونیم به نظرمن استفاده نمیشه

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
برای پسر من فقط یکماه بدرد خورد نمی موند توش بعدش من دادم به بچه دختر عمه ام اونم میگفت استقاده نکرد ...

ممنون عزیزم

خب جایگزینش چی خریدید؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌