2777
2789

کراتین به مو اسیب میزنه

ولی اول هایلایت بعد کراتین

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اول هایلایت بعد کراتین بعد کراتینم رنگ نکن

اشتباه میگن کراتین خیلیم مفیده اون شخصی ک برای شما کراتین انجام داده کار بلد نبوده و مواد زده به کف سرتون موهاتون ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراتین به مو اسیب میزنه ولی اول هایلایت بعد کراتین

بقدری موهام فر، وز و خشکه که مجبورم یه کاریش بکنم

بچه کوچیک هم دارم واقعا حموم رفتن و مراقبتش سخته

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
اول هایلایت بعد کراتین بعد کراتینم رنگ نکن اشتباه میگن کراتین خیلیم مفیده اون شخصی ک برای شما کراتی ...

ممنون گلم

بهترین مارک مواد کراتین چیه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
اول هایلایت بعد کراتین بعد کراتینم رنگ نکن اشتباه میگن کراتین خیلیم مفیده اون شخصی ک برای شما کراتی ...

آره من خواهرم دوبار کراتین کرده یه ذره هم ریزش مو نداره یه برق خاصی داره موهاش منم وسوسه شدم کراتین کنم بااینکه تقریبا موهام صافه 

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
آره من خواهرم دوبار کراتین کرده یه ذره هم ریزش مو نداره یه برق خاصی داره موهاش منم وسوسه شدم کراتین ...

هربار چندوقت موهاش لخت مونده؟

بقدری موهام فر، وز و خشکه که مجبورم یه کاریش بکنم بچه کوچیک هم دارم واقعا حموم رفتن و مراقبتش سخته

پروتئینه یا ویتامینه کن اون اسیبش خیلییی کمه ولی کراتبن داغون میکنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پروتئینه یا ویتامینه کن اون اسیبش خیلییی کمه ولی کراتبن داغون میکنه

والا بعضیا میگن کراتینه خودش تقویت کننده مو هست، یه عده هم برعکسشو میگن

نمیدونم خواهر جون

آخه پروتئینه فک نکنم کامل صاف وشلاقی بشه درسته؟

شلاقی شلاقی مثل کراتینه نمیشه ولی حالت اتو‌ کشیده داره و طبیعی تر از کراتینست

من کراتین کردم الان دوساله 

راضی ام 

البته من دیگه ریشه هام در اومده و باید برم ترمیم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من پروتئین کردم عالی شد 

البته موهام کمی شلاقی بود خودش

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم