بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خزائلی الکی اسم در آورده تک و توک معلم خوب داره من یکسال و نیم دارم میبرم هر ترم دعواس برای معلمشون تدریس افتضاح برای اینکه آرومت کنن یه ترم معلم خوب میزارن دوباره کار خودشونو انجام میدن
گوهردشت رو نمیدونم، ولی تو فاز دو مهرشهر خیابان ۲۰۷ یه مرکز زبان کودکان تازه تاسیس شده، اسمش آویسا هستش، واقعا مثل زبان مادری به بچه های کوچیک با بازی و اینجور چیزا به بچه ها زبان یاد میدم، من که راضی ام ، تو نشان بزنی پیداش میکنی
عزیزم من تو منطقه گوهردشت نمیشناسم آموزشگاه.اما تو منطقه درختی کرج یه آموزشگاه زبان خیلی خوب هست به اسم راستان. اگر تاکید صد در صدی روی منطقه نداری پسرتون رو بزارید اونجا.شماره دفترشونم میزارم اینجا .سایتشون هم میتونی بری و اطلاعاتش رو برداری .
02633529357 اینم شماره دفترشونه... زنگ بزن هزینه ها و اطلاعات دوره هاشون رو ازشون بگیر 🥰
من خواهرزادمو 7 سالشه فرستادم آموزشگاه زبان ایرانی نو فیدبکش خوب بوده، دوتام استاد دارن یکی برا تدریس یکی برا حل تمرین و رفع اشکال، پشتیبانیشون هم خوبه قبلا آموزشگاه نصیر میرفت اصلا دوست نداشت بره سرکلاس به زور میبردیمش اما ایرانی نو رو دوست داره سایتش و میذارم برات خواستی نگاه بنداز https://iranino.org/