2777
2789
عنوان

کی با کیست شکلاتی و چسبندگی رحم باردار شده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 28 پست

هرچی خواست خدا باشه به این برگه ها و..دکتر و..اکتفا نکن فقط روحیه آدم خراب میشه من ۳ماه دکتر رفتم هی استرس وازمایش وسونو و..بعد خانم دکتری بود بهم گفت اقدام کردی گفتم نه گفت خانم اقدام کن بعدیکسال باردارنشدی بعد بیا منم بعد ۳ماه اقدام ماه سومین بارداری بودم،کیست شکلاتی آندومیتریوز،یعنی کیست نازایی،چسبندگی لگن و..کلی برگه بعد دنیا اومدن بچه،ماما نوشته بود،فقط مشکلم خونریزی حین عمل سزارین بود که دکترم گفت قطع شده بلاخره وخون وصل کردن بهم،دیابت بارداری داشتم زودتر بچه رو دنیا آوردن 

ا...چه سخت منم یه کیست۴سانتی دارم دکتر گفته فشار نیار به خودت تاخوب شی ممکنه پاره شه ازکجا تشخیص ...

عزیزم سونو داخلی دادم اون دقیق تره اون بهم گفت 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی خواست خدا باشه به این برگه ها و..دکتر و..اکتفا نکن فقط روحیه آدم خراب میشه من ۳ماه دکتر رفتم هی ...

وای عزیزم ارهههه اصلا با بغض و ناراحتی میرم دکتر خدا نصیب نکنه 😢

ان شالله هرچی خیره راضیم به رضای خدا 

مرسی عزیزم ایشالا نی نی شما نه دخترم هنوز نیومده فعلا ماه چهارم هستم

ممنون عزیزم 

ان شالله به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد. 😍❤️

منم داشتم کیست اندو دوتام داشتم با چسبندگی طبیعی باردار شدم اونم با یه بار اقدام اونم نزدیک پریود ...

عزیزم خداروشکر 

من سه ماه اقدام کردم نشده 

منم چند بار ای وی اف کردم‌نشد بعدش طبیعی شد در واقعه معجزه بود هرچی خدا بخواد همون میشه

ای جان خداروشکر 😍❤️

دقیقا هرچی خدا بخواد 

اونم فقط با یه بار رابطه اونم نزدیک پریودیم روز تخمک گذاریم خیلی گذشته بود دقیقا پارسال همین روز ...

بازم شكر خدا 🙏❤️ما پارسال این موقع تو حال و هوای عروسیم بوديم ما آخر آبان عروسی کردیم 

منم داشتم کیست اندو دوتام داشتم با چسبندگی طبیعی باردار شدم اونم با یه بار اقدام اونم نزدیک پریود ...

من دیرو متوجه شدم🥲برا منم دعا کن..میخواستم اقدام کنم..البته سونوگراف گفت برو زود اقدام کن قرص و اینام تخور..الان دکتر زنان گفت یه دوره قرص...منم موندم