2777
2789

سلام   .پول بیمارستان  رو که شنیدم  کلی ناراحت شدم     حالا  هم دکتر  درخواست ۷ تومن  کرده   قوز بالا قوز ! 

فیبرمم شده ۹ سانت   😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان آرش دولتیه. پیش دکتر زهرا عسگری انجام بده جراحیتو. به منم بیرون گفتن ۴۰ تومن من با ۳ ت ...

عزیزم منم بیمارستان آرش ی عمل سخت داشتم که ابن سینا گفت ۸۰ی۹۰ملیون میشه ولی اونجا با بیمه ۲ی۳تومن شد خداروشکر منم راضی بود اول رفتم پیش زهرا عسگری بعد ایشون رفتن مسافرت پیش ریحانه حسینی عمل کردم

منم سه هفته دیگه وقت سزارین دارم

میخوام برم گلپایگانی 

زهرا عزتی هم ۳ تومن زیرمیزی میخواد😐

دولتی نمیدونم کجا خوبه

البته ما تکمیلی داریم ولی خب مگه چقد میخوان بدن

این زیر میزی هم واقعا پول زور هست

منم سه هفته دیگه وقت سزارین دارم میخوام برم گلپایگانی  زهرا عزتی هم ۳ تومن زیرمیزی میخواد😐 ...

من  چهار سال پیش   زایمانمو  دکتر شابوداقی    انجام داد  اونموقع پولی نخواست   . ولی حالا نمیدونم چطوره

عزیزم اگر تونستی تهران بیای که بری دکتر حتما برو پیش دکتر فرزانه درویش زاده کارش خیلی خوبه با تجربست همچنی چیزیم هیچوقت از کسی نمیخواد یعنی چی این داستانا واقعا مطبش تهران خیابون شریعتی