2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و کیست ریز

409 بازدید | 10 پست

سلام من تنبلی تخمدان و کیست ریز داشتم و چند ماهه پریم قاطی شده دکتر بهم کلومفن و آمپول تو روز 5 و 8 وروز 14 برای آزاد سازی تخمک داده امروز هم روز 26 پریودی مه حامله میشم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخولات عمیق باشه ان شاالله میشی

والا شوهرم مغازه داره تا روزای 17 18 قاعدگی یه روز در میون رابطه دلشتیم ولی چون مغازه تهرانه و ما شهرستان بیشتر نشد رابطه داشته باشیم و مجبور شد بره تهران

من هشت ساله ازدواج کردم و کلا هیچ جلوگیری نداشتم چون بچه میخواستم و شوهرم نه و من الکی میگفتم قرص میخورم و تا دو سال پیش رفتم دکتر سونو واژینال کرد گفت دوتا فولیکول بالغ دارم و امکان بارداری خیلی بالا عه و دیگه نیا و... و بعد دوسه سال باز رفتم و شوهرم آزمایش داد مشکلی نبود و ایندفعه بهم اینجوری گفت 

گفتی شوهرت تهران مغازه داره تهرانم بری خوبه

اصلاح سبک رو شروع کن

یعنی

حذف کامل قند و شکر و هر چیزی که  توش از شکر استفاده شده

حذف همه روغناس صنعتی فقط روغن کنجد و زیتون اصل البته روغن کنجد یبوست زاست زیتون بهتره

هر چیزی که مواد افزودنی داره رو دور بریز و استفاده نکن انواع کیک و کلوچه .پیتزا و سانویجااا خوردنیای بیرون کلا نخور

همه مدل مغز بگیر و بخور بخصوص مغز بادم عالیه

کنار غذات حتما حتما سبزی خوردن باشه خیلی خوبه

انشالله جواب بگیری

گفتی شوهرت تهران مغازه داره تهرانم بری خوبه اصلاح سبک رو شروع کن یعنی حذف کامل قند و شکر و هر چیز ...

مرسی عزیزم.. از وقتی سونو دادم و دکتر مشکلم و گفته کلا همین کارا رو میکنم سپاس🙏