2777
2789
عنوان

خانما حتما تستhpvبدید

6974 بازدید | 99 پست

خانما حتمااااا برید دکتر زنان پاپ اسمیر انجام بدید و حتماااا تستhpv بدید و نوعش رو

خیلی مهمه متاسفم ک اصلا درموردش اطلاع رسانی نمیشه

اغلب عفونت ها و خونریزی های بی دلیل باعثش همین ویروس زگیل تناسلی هست

ب راحتی منتقل میشه و ب شدت مسریه. یعنی ممکنه سالها تو بدن شوهرتون باشه بی علامت و در بدن شما خودشو نشون بده بیش از۱۰۰ نوع داره این ویروس.نوع۱۸ و۱۶ عمل سرطان دهانه رحم و سرطان های ب ن هستن.

دختراااا به هیچ وجه با دوست پسرتون رابطه حتی سطحی نداشته باشید .مادرا ب دختراتون واکسن گارداسیل بزنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتی ی خانم ممکنه ۱۰ تایپ ویروس رو داشته باشه.تایپ کم خطرش زگیل تناسلی ایجاد میکنه و نوع پرخطر هیچ نشانه ای نداره چون در قسمت دهانه رحم رشد میکنه. ی خانم ممکنه تایپ های کم خطر و پرخطر رو با هم داشته باشه

ببخشید یه سوال ازتون داشتم ممکن یه دختر مجرد که اصلا با هیشکی رابطه نداشته این بیماری بگیره

بله لیزر از سری دستگاه ک مشترکه و اپیلاسیون اگه ظرف موم مشترک باشه

بله لیزر از سری دستگاه ک مشترکه و اپیلاسیون اگه ظرف موم مشترک باشه

استخر چی؟ 

سونوگرافی واژینال؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد