2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل بیش فعالی دارین تجویز پزشک ؟

مشکل عدم تمرکز و بله با تجویز پزشک. ولی احساس میکنم اثر بخشی فرم ایرانیش بسیار کمه خارجیش که همون ریتالین هست رو هم داروخونه اینجا اورده میخوام ببینم تاثیری داره عوض کنم یا نه

مشکل عدم تمرکز و بله با تجویز پزشک. ولی احساس میکنم اثر بخشی فرم ایرانیش بسیار کمه خارجیش که همون ری ...

آها 

من خواهرم بیش فعالی و اختلال یادگیری و تمرکز داره 

ولی با وجود پرونده پزشکی ۶ ساالِ و.. به زور میدن تک تک قرصا رو سیستمی ثبت میکنن میدن جدیدا گیر نمیاد 

آها  من خواهرم بیش فعالی و اختلال یادگیری و تمرکز داره  ولی با وجود پرونده پزشکی و.. به ...

ی سوال ببینید من مشکل تمرکزم توی حافظمه بشدت حافظه کوتاه مدتمو تضعیف شده و دکتر اینو نوشت کمی بهتره ولی اثر بخشی فرم ایرانیش احساس میکنم کمه

خواهرتون چه دارویی مصرف میکنه برای اختلال یادگیری و تمرکز؟؟

ی سوال ببینید من مشکل تمرکزم توی حافظمه بشدت حافظه کوتاه مدتمو تضعیف شده و دکتر اینو نوشت کمی بهتره ...

ایرانیش میگن اثر خاصی نداره 

خارجیش خیلی بهتره 

ولی فک نمیکنم گیر بیاد ب اسونی

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

آره من میخورم ، قبلا ایرانی میخوردم ، الان نوارتیس میخورم ، احساس میکنم عوارض اش کم تر هست ، البته ق ...

استیمدیت میخوردین؟ من الان استیمدیت میخورم و دیگه ی چن تا دونه دیگه بیشتر ندارم میخوام ایندفعه ب دکترم بگم نوارتیسش رو برام بنویسه تو نسخه. فرقی داره اثر بخشیشون یا یکیه؟

و اینکه برا چی میخورین این دارو رو برا بیش فعالی؟

استیمدیت میخوردین؟ من الان استیمدیت میخورم و دیگه ی چن تا دونه دیگه بیشتر ندارم میخوام ایندفعه ب دکت ...

ریتالین ‌‌مشابه اینا رو برای بیش فعالی میخورن برای توجه و تمرکز ک ندارن ک مغزشون دپاکین ترشح کنه . 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

ی سوال ببینید من مشکل تمرکزم توی حافظمه بشدت حافظه کوتاه مدتمو تضعیف شده و دکتر اینو نوشت کمی بهتره ...

اونم یه سالیه ایرانی شو مصرف می‌کنه 

قبل اون فقط اصل خارجی شو اما خب دیگه هیچ جا گیر نمیاد همون ایرانی شو هم به زور میدن الان برای این ماه نزدیک دو هفته اس هر روز داریم تک تک داروخونه های منطقه های مختلف شهرمونو زیرورو میکنیم 

یه استامینوفن ساده گیر نمیاد ریتالین و مابقی داروهای خاص ک جای خود داره