الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اب سیب درمانی رو جدی بگیرید روزی سه لیوان اب سیب یک لیوان اب هویج و سوپ پر از پیاز پخته ی پوره شده بدین تا ده دوازده روز تا بیماری کلا ریشه کن بشه اینارو معلم دخترم گفت حتی اجبار کرد هر روز بطری اب سیب و اب هویج همراه بچه ها باشه واقعا همگی انجام دادیم نتیجه عالی بود
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
پسر من نزدیک دوماهه اینطوریه فقط با آستامینوفن هر سری تبش رو آوردن پایین تا اینکه این سری یهو دیدیم عفونت زده به گوشش گوشش کم شنوا شد سه روز بیمارستان بستری شد هنوز درگیریم .حتما یک دکتر خوب ببر اگه به انتی بیوتیک نیاز هست بهش بده
من هفته پیش،بردم با کلی دارو خوب شد. پریشب از اول تب کرد و بالا اورد بردم دکتر بازم شربت داد. ظهرم از،ساعت ۲ بکوب سرفه میکرد و بالا میاورد بچه دیگه نای سرفه هم نداشت. عصر بردمش دکتر. از اول امپول زد و شربت داد.فقط یه پام دکتره
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺