2777
2789

اصلا فکرش از سرم نمیپره کلن باهاش زندگی میکنم با فکرش 

اعصابم خیلی خورد میشه 

طوری که همش میزنم تو سرم که بسه دیگه فکر نکن لعنتی 

نمیدونم چیکار کنم 

همشم خوابشو میبینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل کراش گاو منه حیح حرفی ندارم برای این واقعا گاوم گاو ببخشیدا توهم😐😂 حرصمو باید خالی میکردممممم😐❤️

Old habits not dieمعنیش میشه ترک عادت موجب مرض است .منم به اون عادت کرده بودم بدون اون دیوونه شدم:)
واییی فعلا بزارش کناررر بعد کنکور ی فکری ب حالش میکنی

مشکل اینجاست نمیتونم 

یعنی روانی شدم انقدر بهش فکر میکنم 

همش یه حسی بهم میگه اونم بهم الان داره فکر میکنه 

دیوونه شدم 

مثل کراش گاو منه حیح حرفی ندارم برای این واقعا گاوم گاو ببخشیدا توهم😐😂 حرصمو باید خالی میکردم ...

چرا گفتم گاوم؟چراااااا؟اشتباه تایپی به این بزرگی؟😂😂😂میخواستم بگم گاونگاو

Old habits not dieمعنیش میشه ترک عادت موجب مرض است .منم به اون عادت کرده بودم بدون اون دیوونه شدم:)
مثل کراش گاو منه حیح حرفی ندارم برای این واقعا گاوم گاو ببخشیدا توهم😐😂 حرصمو باید خالی میکردم ...

منمممممممممم بخدااااااااااا

نمیدونم این چه حس مسخره ایه که حس میکنم اونم منو دوست داره :/

مشکل اینجاست نمیتونم  یعنی روانی شدم انقدر بهش فکر میکنم  همش یه حسی بهم میگه اونم بهم ا ...

اوکی فرضم کن فکر میکنه اما با فکر کردن بهش میاد سمتت؟میاد بگه عاشقتم؟درستو بخون وقتی قبول شدی بدون استرس درسا وارد رابطه بشی باور کن کنکور موفق بشی خیلی تو رابطه رفتن حال میده دیگ دانشگاهم میری..

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
اوکی فرضم کن فکر میکنه اما با فکر کردن بهش میاد سمتت؟میاد بگه عاشقتم؟درستو بخون وقتی قبول شدی بدون ا ...

هعی راست مییگی 

خودمم میدونم و خیلی فکر میکنم به بعد از کنکورم 

اما مرض دارم وسط درس خوندن یدفعه ای میرم تو فکر 

به خودم میام میبینم اع هستم کجااااااااااا 

ببین من قبولم بشم 100 درصد میاد سمتم 

نمیتونم تمرکز کنم مرض دارم 

هعی راست مییگی  خودمم میدونم و خیلی فکر میکنم به بعد از کنکورم  اما مرض دارم وسط درس خون ...

منم اینطوری بودم 😂فکرت میره سمتش ی کاغذ بزا کنارت اون چیزی ک تو ذهنت هستو بنویس بعد درسات برو تو رویا سیر کن🤓موقع درسا فکرت میره سمتش یهو میبینی اع یک ساعته گذشته😂 ب اینم فک کن اگر قبول نشی ممکنه ی سال دیگ بمونی و ی سال دیگه باید دوریو تحمل کنی

بال هایمان زخم است ولی هنوز بلندپروازیم🕊️
درستش همینه برو درستو بخون 🤓بعد تیر ماه بیا بهم بگو رل زدین😂

فردا ایشالله   

تو دعاااااااا کن من قبول شم فقط 

ایشالله بعد تیر میام میگم بالاخره اعتراف کرد و رل زدیم با هم