2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 29 پست
بنظرم ۳۷ بچه دار نشد بهتره ظلمه بع اون بچه باید بعدا تو جوونی پدرو مادر پیر رو نگه داری کنه من ۲۷ ...

آره بابا من دارم تو ۲۷ سالگی مادر میشم میگم کاش زودتر میشد به نظرم ۲۵ سالگی خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوشگلم ۱۰تومن 

منم انتخابی می‌خوام ، چقدر بعدش سرپا شدی ؟ تونستی بعد از عمل به بچه ات شیر بدی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بنظرم ۳۷ بچه دار نشد بهتره ظلمه بع اون بچه باید بعدا تو جوونی پدرو مادر پیر رو نگه داری کنه من ۲۷ ...

خدایی ۲۷ خوبه.هم درس و ... سر جاش بوده هم خوش گذروی قبل بچه.من که خیلی راضیم ۲۷ سالگی مادر شدم.حسرتی به دلم نموند

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اگه واقعا بچه برات مهم و میگی حتما باید بچه داشته باشم صبر نکنی بهتر ولی اگه نظرت این شد شد نشدم طوری نیست صبر کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی من ۳۲ سالمه پشیمونم که چندسال جلوگیری کردم ، چون روند باردار شدنم هم زمان برد .... به نظرم برو تحت نظر پزشک ممکنه چندسال طول بکشه تا باردار بشی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اسی من ۳۲ سالمه پشیمونم که چندسال جلوگیری کردم ، چون روند باردار شدنم هم زمان برد .... به نظرم برو ت ...

من اصلا بچه دوس ندارم..به خاطر شوهرم به اجبار باید بچه دار شم..اصلا حوصله بچه داری و قبول مسیولیت یکی دیگه برام خیلی سخته

من اصلا بچه دوس ندارم..به خاطر شوهرم به اجبار باید بچه دار شم..اصلا حوصله بچه داری و قبول مسیولیت یک ...

اهان ، خب نمیتونم از این جمله ی کلیشه ای استفاده کنم که وقتی به دنیا اومد عاشقش میشی ، چون ممکنه تازه به خاطر قبول بار مسئولیت بیشتر زده بشی ، 

من چون دو سال درگیر بودم تا باردار شدم الان همه سختی هاش رو میپذیرم 

منم انتخابی می‌خوام ، چقدر بعدش سرپا شدی ؟ تونستی بعد از عمل به بچه ات شیر بدی ؟

نخوای سرپاشی هم به ز‌ور سرپات میکنن خواهر

بچه رو از همون اول خودم شیر دادم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

نخوای سرپاشی هم به ز‌ور سرپات میکنن خواهر بچه رو از همون اول خودم شیر دادم

مرسی عزیزم، آخه رفته بودم دکتر یه خانوم تازه طبیعی زایمان کرده بود منو خیلی از سزارین ترسوند، گفت تخت کناریت سزارین بود دور از جون مثل جنازه افتاده بود نمیتونستم بچه رو شیر بده همینطور بچه رو گذاشتن رو سینه اش دراز کش، نمیتونست تموم بخوره ، ولی من راحت از همون روز اول همه کارهامو خودم کردم 

مرسی عزیزم، آخه رفته بودم دکتر یه خانوم تازه طبیعی زایمان کرده بود منو خیلی از سزارین ترسوند، گفت تخ ...

کمی تا حدودی راست میگه اما نتونی بچه شیر بدی اینطور نیس

میارن میزارن کنارت به پهلو میشی به فسقل شیر میدی

معلومه سزارین درد داره یه عمل جراحی سخته اما من که صدبار برگردم عقب باز سز میکنم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

کمی تا حدودی راست میگه اما نتونی بچه شیر بدی اینطور نیس میارن میزارن کنارت به پهلو میشی به فسقل شیر ...

من خیلی سال پیش آپاندیس عمل کردم ، درد جراحی شکم رو میفهمم ولی طبیعی برام حتی قابل تصور هم نیست