جوشامممممم به شدت شخمیهههه دماغم عمل کردم باز خوب نیست جای جوش دارم عالمو ادم نگام میکنن هیچوقت نتونستم خوشگل شم خیالم راحت باشه از خودم انگار خدا خیلی با من مشکل داره بخدا مغزم داغ کرده سرمو میکوبم به آینه دیوونه شدم😭😭😭 کاشکی منم یکم خودمو دوست میداشتم کاش از خود راضی بودم چهرمو از اینو اون قایم نمیکردم از هیکلم بدم میاد سینه هام حس میکنم آویزونه سفید نیستم تیرگی زیر بغل دارم و کشاله ران شاید طبیعی باشه ولی همش حس میکنم شوهر که بکنم بهم خیانت میکنه من واقعا مرگ لازمم خدایا کاش به جای این همه جوون خوشگل من میمردم 😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قراره پریود بشم برم آزمایش بدم توروخدا دعا کن یه مشکل داشته باشم حداقل بدونم چمه این جوش سرچشمش از چ ...
جوش یا منشا پوستی داره یا هورمونی، اگه جوشات درشت و خیلی چرکی و ملتهبه از هورمونه ، یه چک آپ کاکل از نطر هورمون پرولاکتین و استروژن پروژسترون بده .کیست نداری؟
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
این چه حرفیه میزنیییی.. اعتماد به نفس داشته باش یه کم!!!!! اینقدرم خودتو با مدلا و بلاگرا و... مقایس ...
خوشگلیم چیه؟ موهام صاف بود اونم کم کم حالت گرفته از لختی در اومده بدنم یکم سفید بود اونم یکی از دوستام هی چش زد والا انگار کار جنو ابلیسه بخدا هیچیم درست پیش نمیره 🤦♀️🤦♀️