2777
2789
عنوان

یه جور بدبخت شدم نمیدونم واقعا چه گوهی بخورم 💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 38 پست
برو بیمارستان پوست راضی اگه تهرانی اگم نیستی یه متخصص پوست برو الان تو این زمونه هنچی چاره داره تیرگ ...

بخدا دهمین دکترمه دارم میرم تست دمودکس دادم مخصوص انگل پوسته مثبت شد اما داروهاش بازم افاقه نکرد 

ناموسا لایک نکن 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره پریود بشم برم آزمایش بدم توروخدا دعا کن یه مشکل داشته باشم حداقل بدونم چمه این جوش سرچشمش از چ ...

جوش یا منشا پوستی داره یا هورمونی،  اگه جوشات درشت و خیلی چرکی و ملتهبه از هورمونه ، یه چک آپ کاکل از نطر هورمون پرولاکتین و استروژن پروژسترون بده .کیست نداری؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
رو باطنت کار کن. کسی که دوستت داشته باشه اینجور چیزا براش اهمیت نداره. عزت نفستو بالا ببر. روی تحص ...

باطنم به شدت داغون عصبی پرخاشگر خیلی وقتا خودمو کنترل میکنم به شدت هم اهل بگو بخندم اما کافی نیست واقعا دلم میخواد تک باشم یکی دوسم داشته باشع

ناموسا لایک نکن 😐
لیزرکردن هم پوست روشن میکنه  همه چیزاکه گفتی درمان داره  دیگه فقط باید هزینه کرد

بدبختی اینه اینا تد خانواده ما جا نیفتاده نه لیزر نه فلان بگم می‌خوام برم یه جور رأیمو میزنه مامانم که اصلا بیا ببین

ناموسا لایک نکن 😐
این چه حرفیه میزنیییی.. اعتماد به نفس داشته باش یه کم!!!!! اینقدرم خودتو با مدلا و بلاگرا و... مقایس ...

خوشگلیم چیه؟ موهام صاف بود اونم کم کم حالت گرفته از لختی در اومده بدنم یکم سفید بود اونم یکی از دوستام هی چش زد والا انگار کار جنو ابلیسه بخدا هیچیم درست پیش نمیره 🤦‍♀️🤦‍♀️

ناموسا لایک نکن 😐
منظورت خود گلابه یا یه چیز دیگست 

گلاب 

برو عطاری وگلاب بخر 

فقط چون گلاب گرم 

باعرق کاسنی بخور بیشتر کاسنی باشه وکمتر گلاب 

گلاب جوشوجای جوش محو میکنه به چشم دیدم