2777
2789

بچه ها با چنددوره کلومیفن خوردن باردار شدید؟ من دو دوره خوردم یم دوره 10 تا قرص روزی دوتا بعد روز 24 و 25 آمپول پروژسترون زدم. دوره دوم 15 تا قرص خوردم روزی 3 تا بعد دوباره 24 و 25 آمپول پروژسترون زدم. بازم باردار نشدم

فولیکولم ماه اول 8 و 15 بود. اما ماه دوم 23 24 بود. 

پلی کیستیک دارم ولی وزنمم آوردم پایین از 67 به 53 رسیدم. چیکار کنم دیگه؟ 

هیچی داروها رو نخور دیگه.. اصلاح سبک انجام بده

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

زود بخواب زود بیدار شو، شکر حذف، روغن کنجد و زیتون، ورزش، اعصاب راحت، رقص

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ساله اصلاح سبک کردم

متاسفانه مصرف این داروها احتمال سقط رو زیاد می کنه.. آرامش داشته باش.. آن شاالله می گیره

یک ساله اصلاح سبک کردم

من پلی کیستیک بودم طوری که دکتر کلا ناامیدم کرده بود و می‌گفت باید به این زودی ها انتظار نداشته باشید بچه دار بشید ولی با همون دوره اول دارو ها دوقلو باردار شدم که دکتر گفت به خاطر قرص ها و آمپول ها دوقلو شدن ... خلاصه بعدش همچنان پلیکستیک بودم تا دو سال پیش که خود به خود پریود هام منظم شد و کلا سیستم بدنم تغییر کرد هیچ رژیم خاص یا دارویی هم نخوردم ... الان بعد از ده سال بدون هیچ دارو و دکتری یهو باردار شدم من چون فکر میکردم نازا هستم بعد از دوقلوهام کل این ده سال هیچ جلوگیری نداشتم الان نمی‌دونم چرا یهو سیستم بدنم بهتر شد تخمدان هام مشکل شون برطرف شد و‌ خدا بازم بهمون این هدیه رو داده ... به نظر شما چطور من بعد از سالها نازایی یهو خوب شدم 

ممکن بعد از زایمانم بازم پلیکستیک بشم یا نه دیگه کلا خوب شدم