2777
2789

کسی اینجوری شده؟ من یکساله رندگیم اینطوری شده… سر هیچی دعوا میکنیم..توی این ۹ سال که ازدواج کردم ماهها با هم بحثمون نمیشد اما الان یکساله هر هفته سر هر چیز کوچیکی دعوا میفته تو زندگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=258008918]دعا جادو ریختن توتون خواهر[/QUOTEیعنی چی؟ مگه هنوزم این چیزا هست؟

بدترم هست

تو آخر الزمان استفاده از جادو خیلی رایج میشه دوباره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

میگن سوره جن اگرکسی دعاکرده باشه زندگیتویاخودتو باطل میکنه.سوره طلاق مزمل و جن بخون هرروز.منم هرموقع دعوابزرگی پیش میادسوره جن مبخونم اشتی میکنیم.من تنبلیم میکنه ولی اگروقت کردین این ٣تارو حتما بخونید هررروز

بدترم هست تو آخر الزمان استفاده از جادو خیلی رایج میشه دوباره

عزیزم من هیچوقت دنبالش نبودم و اعتقاد ندارم اما مادرشوهرم زن خرافی هست ازش بعید نیست مثلا اگر دعا کرده باشن چکار باید کنم؟

والا. من میگفتم. آدم بیکار هست مگه  طلسم و جادو کنه 

از سیزده بدر زندگیم. جهنم شده بود تا هفته دوم مهر الان. 

والا. یعنی ماهه. عالیم.  دوتا جمعه ها مسافرت یه روزه رفتم 

دوستم. میگه. شوهرت حالی به حالی  می کنن

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549