2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی شه به طلاق؟

1254 بازدید | 25 پست

برا مردی که به راحتی طلاق نمیده حرف تو کلش نمیره و خودخواهه و به فکر خودشه،بدون توجه به خواسته ی دیگران.

(مشکلات زیاده)

اگه راهکاری دارین بگین🌷

خودت برو دادخواست بده اگه واقعا دیگه نمی خوای

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با مهریه میشه جداشد ولاغیر

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

مجبوری بیخیال مهر بشی درخواست بده زندگی هم که براش زهر شه خودش میاد دادگاه امضا رو میزنه و خلاصت میکنه

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

اگ واقعا مطمئن هستی که می خوای طلاق بگیری اول دادخواست بعد هم که فهمید بهش منطقی بگو من دیگه دوستت ندارم و بگو برام سخته و نمی تونم باکسی زیر یه سقف باشم که دیگه میلی بهش ندارم 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)

انشالله که زندگیتون درست بشه گلم⁦❤️⁩

ببین عزیزم باهاش بشین منطقی و جدی صحبت کن

بگو که این زندگی با این همه مشکلات، اگر الان تموم نشه

بعد ها به جاهای خیلی بدتر کشیده میشه 

پس برای آرامش هر دومون‌ لازمه که این کار انجام بشه

شاید می‌ترسه مهریه بده؟

اکثرا با طلاق توافقی مشکلی ندارن و زود طلاق میدن در بعضی موارد البته

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
 وکیل میگه از طرف زن باشه خیلی سخت میشه

مهرتو اجرا بزار مهریه رو حتی اگه طلاق هم نگیری باید بده  اینطوری کم کم راضی به طلاق میشه 

ولی خب شلید دوست داره که طلاق نمیده

اگ واقعا مطمئن هستی که می خوای طلاق بگیری اول دادخواست بعد هم که فهمید بهش منطقی بگو من دیگه دوستت ن ...

اینا رو زیاد بهش گفتم.

شایدم از مهریه میترسه که طلاق نمیده🤷🏻‍♀️