2777
2789

سلام پسرم دی ماه سه ساله میشه بچه اییه که خوب متوجه نیشه صحبت میکنه نظر میده ولی اصلا تمایلی به دستشویی رفتن نداره نمیدونم چیکارش کنم وقتی بدون پوشک میزارمش و خیس نیشه اصلا توجه نداره و بدش نمیاد انگار که پوشکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خل شدن نداره

ه چیزی به وقتش

کاپ طلا که نیمخوان بدن.

خیلی مهمه پوسک گرفتن..

به اونایی که میگن از یکسالگی بچمو‌ گرفتم و باد به غبغب میندازن فاصله بگیر😃

بچه اماده باش ۳ روز زمان میبره..

..

خودم ۳ سال و سه ماهگی 

۱-ظرفیت مثانه بزرگ شده باشه(خشک بوپن پوشک تا صیج)

۲-اسفنکترا اعصابشون تکیمل باشخ(قدرت نگهداری و دفع)

۳-درک کامل کودک از تخلیه و گذارند مرحله مقعدی

💕

اینا که میگن دو سال و‌اینا باور نکن خونه‌زندگیاشون پر جیشه معمولا🤭.این که بچه‌رو‌بگیری از پوشک‌که کافی نیس بابد بچه اصلا خیس نکنه جایی رو نه که هی راه بره کثیفکاری کنه. همون سه سال مناسب تره. 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

سه سالگی از جیش گرفتم و سه سالو نیم از دسشویی بزرگ رفتم اول رفتم شووورت اموزشی خریدم بعد ده دیقه یبار بردم دسشویی تا بالاخره یبار جیش کرد کلی هم خوراکی پشت در از بیرون به در چسبوندم خوراکیا رو هم چند روز نخورده بود و خیلی دلش میخواست بعد گفتم کدومو میخوای دفعه بعدش نیم ساعت بعد بردم یکم به زور جیش کرد برای خوراکی بعد دیگه گفتم هر وقت داری بگو نصفشو تو شووورت اموزشیش کرد و گفت بازم جایزه دادم شب خوابید پوشک کردم صبح پاشدم باز کردم بیدارش کردم بردم دسشویی سه روز طول کشید تا همینجوری یاد گرفت