2777
2789

پسر بزرگم 10 سالشه بچه که بود خیلی با ادب بود طوری که زبانزد فامیل بود الان چند وقته به شدت بی ادب شده و همش حرفای بد میزنه طوری که باعث شده دختر 5 سالم و برادر کوچیکش که 2 و نیم سالشه اونام حرفای بد میزنن هر چه قدر تذکر دادم و باهاش صحبت کردم فایده نکرد امروزم به خاطر یه نقاشی بدی که کشیده بود و به دخترم داشت نشون میداد و دو تایی میخندیدن دیگه از کوره در رفتم و کتکش زدم که الان به شدت پشیمونم از اینکه زدمش به نظرتون چیکار کنم به خدا من خیلی حساسم و تا حالا اصلا جلوی بچه ها نه من نه شوهرم هیچ فحش و حرف بدی نزدیم نمیدونم چرا اینجوری شده همش حصرت بچه های بقیه رو میخورن که چقدر عاقل و خوش صحبتن چیکار کنم بچه های منم عاقل شن 

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کی یاد گرفته خوب؟؟ باید مشاوره برید  بچه داییم دو سالگی  چنتا کلمه زشت رو تو کوچه یاد گرفته بود اصلا نمیدونست معنیش چیه ب زور حرف میزد فقط اون سه تا رو میگفت، سه جلسه مشاوره بردن الان عین ماه شده

مدرسه‌اش تا حالا رفتی؟ بیشتر بچه‌ها از اونجا الگو میگیرنن 

بله متاسفانه فرهنگ منطقه ما خیلی پایینه و بچه ها حرفهای بد زیاد میزنن هر چه قدر به همسرم التماس کردم ببریم مدرسه بهتر ثبت نامش کنیم به خاطر هزینه همسرم قبول نکرد

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان
تو مدرسه یادشون میدن. 

ارع دقیقا بچه خواهر من کلاس دومه مثلا مدرسه خاص هم میره ی روز که من خونه شون بودم  از مامانش پرسید ک س خ ل یعنی چی؟بچه ها به من گفتن😐

اون لحظه من که مرده بودم ولی خواهرم جمعش کرد گفت اشتباه شنیدی مامان او اسکوله اسم ی پرندس 

همتای مامانم بودم❤

اعضای جنسی پسر رو کشیده بود

یا خدا🤕

ولی با این حال نباید میزدیش باید یه جوری ریشه این اخلاقش بکنی به احتمال زیاد از مدرسه یاد گرفته چند بار برو ببین چجور مکانیه و یه اطلاعاتی کسب کن اگه از اونجاس بهتر با مدیر صحبت کنی یا مدرسه‌اش عوض کنی