2777
2789
عنوان

قدم 168 وزنم 73.

310 بازدید | 27 پست

چرا اراده ندارم یه 6-7 کیلو کم کنم؟ کسی تا حالا تجربه موفق تو لاغری داشته؟ انگیزه لطفا...

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با۱۶۸ وزنم ۷۰تا۷۲هست تمام تلاشم اینه لاغرنشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همین که ماکارونی و غذاهای پرچرب و فست فود و نوشابه و نون و خامه و کره رو کنار بذاری خودش یه قدم خیلی بزرگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هم قد شما هستم و 12 کیلو لاغر ترم میخام چاق شم     دخترم میگه مامان تپلی میخامم

نکنی هااااااا،بعدش حسرت میمونه برات 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
هم قد شما هستم و 12 کیلو لاغر ترم میخام چاق شم     دخترم میگه مامان تپلی میخامم

خوبی که من چی بگم که ۵۰کیلو با قد ۱۶۸ صاف  صاف عین این پسرا

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷