2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

210 بازدید | 13 پست

سلام. خواهش میکنم کمک کنید توی دو راهی بدی گیر کردم. طبق پریودی ۸ هفته هستم اما طبق سونو ۷ هفته و دو روز. جنین تشکیل شده ولی قلب نداره. دکتر میگه سقط کن. نمیدونم بازم صبر کنم یا سقط کنم.کسی این مشکل و داشته کمک کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دکتر احمقی که فوری گفته سقط کن.اول که ۸ هفته تشکیل میشه بعدم تا ۱۱ هفته جا داره.اکه تشکیل نشه خودش سقط میشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

وااا چرا دکترا اینجوری شدن تحمل ندارن دو هفته صبر کنن زرتی میگن سقط. 

منم زود رفته بودم قلب نداشت دکترم خودش تاریخ داد گفت برو دوهفته دیگه دوباره بیا سونو رفتم قلبش تشکیل شده بود

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
منو ترسوند که بعدا سقطش سخت میشه😔

نه نترس دکترت هم عوض کن.وگرنه تا اخر میخواد بهت استرس بده.۸ هفته طبق سونو قلب تشکیل میشه.تا ۱۱ هفته جاداره.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹