2777
2789
عنوان

سونوغربالگری

359 بازدید | 18 پست

دوستان تهران هستم یک مرکزی که سونوغربالگریش عالی باشه معرفی کنید که جنسیت هم حالیش باشه یکم حدسش درست باشه 

من دکتر شاکری دکتری نیلوقربانی دکتر رضا گرامی و دکتر رضوانی زاده رو شنیدم و یکم دربارشون تحقیق کردم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم دقیق و خوبه

دکتر صدری تو شریعتی خیلی خوبه من برا دخترمم پیشش میرفت تو همون ان‌تی جنسیت درست گفته بود

سلام. خود دکتر صدری سونو کردن؟ اونجا چند تا پزشک داره که تحت نظر ایشون کار میکنن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. خود دکتر صدری سونو کردن؟ اونجا چند تا پزشک داره که تحت نظر ایشون کار میکنن

سلام گلم

بله خودشون انجام دادن

دو تا پزشک دیگه هم هستن ولی من گفتم با خود دکتر صدری میخوام

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
آزمایشتو کجا رفتی؟

من انومالی رفتم پیششون ک دیگه دکتر گفت ازمایش نیاز نیست

ولی nt دکترم میگفت همونجابی ک من میگم باید بری ک رفتم کیلینیک امید

با اینکه گرونتر از صدری بود ولی من صدری رو بیشتر قبول دارم

سلام گلم بله خودشون انجام دادن دو تا پزشک دیگه هم هستن ولی من گفتم با خود دکتر صدری میخوام

صدری همونه که داخل خواجه عبدلله سیدخندان هست مرکزش؟

فامیلیش صدری سینکی هست؟

صدری همونه که داخل خواجه عبدلله سیدخندان هست مرکزش؟ فامیلیش صدری سینکی هست؟

ادامه فامیلیشون نمیدونم ولی بله همونه ک تو خواجه عبداله هست

دکتر صدری تو شریعتی خیلی خوبه من برا دخترمم پیشش میرفت تو همون ان‌تی جنسیت درست گفته بود

منم رفتم صدری گفت احتمالا حالا همش میگم نکنه اشتباه کرده باشه با اینکه به نظر درست میاد😅

منم رفتم صدری گفت احتمالا حالا همش میگم نکنه اشتباه کرده باشه با اینکه به نظر درست میاد😅

بهرحالnt قطعی نیست 

ب منم همش تاکید میکرد ک دارم میگم احتمالا

ولی خب درست بود

بهرحالnt قطعی نیست  ب منم همش تاکید میکرد ک دارم میگم احتمالا ولی خب درست بود

درست میگی ولی ان شالله درست باشه چون شوهرم بلند گو برداشت به همه اعلام کرد🤣 کی جمعش کنه بعدا😁