سلام دوستان،من یه مشکل پوستی دارم بعضیا میگن پسوریازیسه بعضیا میگن قارچ پوستی ،شبیه همن کسی بوده این مشکلتو داشته باشه؟دکتر خوب برای پسوریازیس سراغ دارید؟خیلیا بیمارستان رازی رو معرفی میکنن،خیلیا هم پروفسور منوچهر سدیفی توی شیراز رو گفتن، چند نفرم پروفسور شیدا شمس رو گفتن خواهش میکنم هرکسی پسو یا قارچ داشته و دکتر خوب سراغ داره ک درمان کنه بهم بگه من کل بدنم درگیره یه دنیا ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای عزیزم دردم داری؟ اینو باید به دکتر نشون بدی شبیه هردوتاش هست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
وای عزیزم دردم داری؟ اینو باید به دکتر نشون بدی شبیه هردوتاش هست
اره خیلی شدید،خارش دارن حتی خون هم میاد دو سال نقطه به نقطه بدنم اینشکلیه،خیلی دکتر رفتم ولی بدتر شدم،با اول اصلا بدنم درگیر نبود فقط دوتا زخم رو پام بود پیش یه متخصص رفتم خدا ازش نگذره یه امپول تزریق کرد و یه کرم داد بهم بعدش اینجوری شدم😔😔نمیتونمم ازش شکایت کنم چون قبل ویزیت ازم امضا گرفته