2777
2789
عنوان

پسوریازیس یا قارچ

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 38 پست
بله تهرانم ممنون میشم معرفی کنید

عزیزم دکترسعیدفتح ابادی ودکترکاشانی دکترای خوب وباتجربه ای هستن

برادرم پیسی داشت بردیم فتح ابادی درمان شدپوستش کلاسفیدشده بودیجاهاییش والان خوبه

خواهرمم پسوزیاریس(نمیدونم رست نوشتم اسمشو😂)داشت بردیم دکترکاشانی درمان شددکترخوبی هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترسعیدفتح ابادی ودکترکاشانی دکترای خوب وباتجربه ای هستن برادرم پیسی داشت بردیم فتح ابادی در ...

خیلی ممنونم گلم،خواهرتون کامل درمان شد؟دیگه بر نگشت بیماریش؟

خیلی ممنونم گلم،خواهرتون کامل درمان شد؟دیگه بر نگشت بیماریش؟

بله خواهرم کامل درمان شدخداروشکروبرنگشته

فقط یه پمادداده بودوپمادش واقعاعالی بود

من توصیه میکنم حتمامراجعه کنیدبه یکی ازاین دوتادکتر

بله خواهرم کامل درمان شدخداروشکروبرنگشته فقط یه پمادداده بودوپمادش واقعاعالی بود من توصیه میکنم حت ...

عزیزم به همسرتون بگید از اون پماد زیاد استفاده نکنن چون کورتون بالایی داره و از طریق پوست که جذب میشه سبب بیماری کبد و سرطان پوست میشه 

پسوریازیس هنوز هیچ درمانی نداره 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

وای عزیزم دردم داری؟ اینو باید به دکتر نشون بدی شبیه هردوتاش هست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چنتا دکتر رفتم گفتن پسو وقتی خیلی خارش داره روش سفید رنگ میشه 

سفید رنگ میشه و خشک ... اره عزیزم پسوریازیس اینجوری میشه ، کشاله ران و پشت ارنج هم میزنه امت برای شما خیلی زیاده

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
وای عزیزم دردم داری؟ اینو باید به دکتر نشون بدی شبیه هردوتاش هست

اره خیلی شدید،خارش دارن حتی خون هم میاد دو سال  نقطه به نقطه بدنم اینشکلیه،خیلی دکتر رفتم ولی بدتر شدم،با  اول اصلا بدنم درگیر نبود فقط دوتا زخم رو پام بود پیش یه متخصص رفتم خدا ازش نگذره یه امپول تزریق کرد و یه کرم داد بهم بعدش اینجوری شدم😔😔نمیتونمم ازش شکایت کنم چون قبل ویزیت ازم امضا گرفته