2777
2789
عنوان

اگه تو دعوا

199 بازدید | 33 پست

شوهرتون بهتون بگه بیشرف و بی همه کس.  واکنشتون چیه..... دیشب برای اولین بار این فحش رو بهم داد تا صبح نخوابیدم از ناراحتی دهنم همش افت زد. تب و لرز کردم😭😭😭

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر عوضی منم بددهنه الان خوب شده میگه برو گمشو

🙄☹️  شوهر من اصلا فحش نمیداد خیلییی کم  تعجبم گرفته از فحشاس

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
بستگی داره ،  واقعا اینجوری فکر میکنه یا تو دعوا گفته، امیدوارم واقعا بی کس نباشی، اگر هستی واس ...

چرا کس و کار دارم پدر و مادرم دارم🥺 نمیدونم چرا گف😭

چرا کس و کار دارم پدر و مادرم دارم🥺 نمیدونم چرا گف😭

خیلی عصبانی بود؟ موضوع دعوا خیلی آزارش داد؟ عزیزم من باشم یه برخورد محکم میکنم مثلا یه شب میرم خونه بابام و بعدم باهاش سرد و سنگین میشم تا معدرت خواهی نکنه و نگه تکرار نمیشه باهاش سنگین میشم، قهر نمیکنم چون لوث میشه ولی حسابی سنگین میشم

شوهر منم بار آخر تو دعوا بهم توهین کرد اصلا از دلم بیرون نمیره معذرتم نخواست ازم کاملا نسبت بهش سرد شدم طوری که از خودم تعجب می کنم آخه تحمل یه روز قهر و سرسنگین بودنش رو نداشتم ولی الان برام مهم نیست دو هفته ست هرکاری هم می کنم نمیشه گرم بگیرم انگار کلا از چشمم افتاده نمی دونم درست میشه این احساس اصلا یا نه؟ ولی دلم بد شکسته

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یک راه حلم اینه که داری میگی حالت بد شده تب کردی چندبرابر شورش کن خودتو بزن به غش و ضعف و بیحالی پیش اون لب به غذا نزن )یواشکی بخور) اما در مورد حرف اون اصلا به روش نیار شاید متوجه شد که حرفش اینقدر زشت بوده که تورو به این حال انداخته

خیلی عصبانی بود؟ موضوع دعوا خیلی آزارش داد؟ عزیزم من باشم یه برخورد محکم میکنم مثلا یه شب میرم خونه ...

عصبانی بود ولی فحشی ک داد بی ربط بود  نمیتونم برم قهر 

با ی بچه نمیتونم قهر کنم🥺🥺

یک راه حلم اینه که داری میگی حالت بد شده تب کردی چندبرابر شورش کن خودتو بزن به غش و ضعف و بیحا ...

من ایقدرررر حالم بد شد ک دیشب پریود شدم😭