2777
2789
عنوان

کارما کی یقشو میگیره؟!

78 بازدید | 4 پست

دوستان، صاحب‌کار بنده از اقوام درجه یک من هست که همیشه پولِ من رو خورده.

این آدمِ‌خیّر ،توی شهرمون به سخاوتمندی و آدم خوبه معروفه ،البته از نظر سخاوتمندی و دوتا زن داره و چقد هم زن‌موقت داشت که براشون جهاز خرید و خونه داد بهشون و .... یعنی اگه بگم چیکارا کرده باورتون نمیشه، پول خودشع و نوش جانش و زهرمارش.

حسینیه ساخته و تو هر عاشورا و تاسوعا و مراسم مذهبی، پولِ منو نمیده و میگه باید بابات تو نذر شریک باشه و بدون رضایت من ،همرو خرج حسینیه میکنه اما بنااااااام خودش.

همه ی اینارو گفتم تا اینو بشناسید.

حالا از بخت سیاه من مجبورم برای دراوردن خرج خودم و خانوادم، براش کار کنم؛

توی این سری کارای جدید، قرار شد من پولمو مستقیم از خود تولیدی بگیرم،و هرماه هم داشتم میگیرفتم، الان این عوضی‌خیر به مدیر تولیدی زنگ زده که دیگه بهش پول نده،من باتو طرفم و....

الان پول این ماه منو گرفته و نمیده بهم. از سی تومن، پنج تومن داده و بیست و پنجشو میگه اخر سال میدم، ولی هرسال همینکارو مکنه،

پول منو نمیده، میذاره قشنگ یکسال دیه چک میده......

با این تورم، ارزش پول من هی میره به خاک🥲🥲🥲  

منم دیه تصمیم گرفتم امروز براش دیه کار نکنم.

چون خسته شدم، 

واقعا چرا خدا جوابشو نمیده،

هر کدوم از زناش،هفته ای پونزدع میلیون میگیرن.

خب بابا حق منو بدع.حق من ک چیزی نی.

چه کاری میکنی که ۳۰ حقوقشه. خب برو همون کارو جای دیگه انجام بده. ۱۵ هم بدن بازم ارزش داره، دیگه میدو ...

سرپرستی برش کت و شلوار مردانه.

جای دیگه رفتم،چندبارم رفتم، متاسفانه تو این تولیدیا دستا جوریه که همش حقتو میخورن.این تا دوسال میخوره...اونای دیگه تا ابد میخورن😡😡🤬🤬🤬

من غیر اینجا، باید خودم کارگاه خیاطی بزنم..ریسک داره بگیره یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.