2777
2789
عنوان

اخه تا کی خدااا

72 بازدید | 11 پست

چرا هردفعه میبینمش آتیش میگیرم تاکی قراره اینطوری باشه اون داره زندگیشومیکنه من چرا اینطوری شدم چرا اولی من نبودم چرا اول عاشق من نشود بخاطر اون به هر دری زده بود😔😔😔خداااا چرا کمکم نمیکنی 

وخدای که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم میمیرم شوهرم قبلا عاشق دختر عموش بوده باهم بودن از من قایم کرد ازش پرسیدم گفت نه چیزی نبوده ولی دختره ردش کرده الان حتی اسمشم نمیاره میگه دختر عمو کی مثلا الانم دیدیمش اومده میگه سردردگرفتم من چیکار کنم 

وخدای که بشدت کافیست
دارم میمیرم شوهرم قبلا عاشق دختر عموش بوده باهم بودن از من قایم کرد ازش پرسیدم گفت نه چیزی نبوده ولی ...

ناراحتی نداره عزیزدلم به خودت یرس بهش اهمیت بده  خلاصه سیاست زنانگی تو بهش نشون بده ناراحتی نداره درست میشه

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

شما چن سالتونه  ؟؟ دخترعموش خوشگله؟ 

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸
اون قد بلنتره دماغشم عمل کرده

خب مشخصه به خودش میرسه. اول اینکه سعی کن رفت و امد ارتباط باهاش کم کنید. شماهم سعی کن به شوهرت اهمیت بیشتر بدی ک بفهمه دوسش داری.  خیانت ک خدایی نکرده  انجام نداده طبیعیه 

ناراحتی نداره عزیزدلم به خودت یرس بهش اهمیت بده  خلاصه سیاست زنانگی تو بهش نشون بده ناراحتی ندا ...

چرا از اولش بهم نگفت بخدا امروز بسکه غصه خوردم 😔😔سرم داره میترکه والبته بسکه گریه کردم یعنی هنوزم بهش فک میکنه شوهرمو میگم البته اون فک میکنه من نمیدونم 

وخدای که بشدت کافیست
چرا از اولش بهم نگفت بخدا امروز بسکه غصه خوردم 😔😔سرم داره میترکه والبته بسکه گریه کردم یعنی هنوزم ...

اخه امروز خوب بود باهم شوخی میکرداینقد سرب سرم میزاشت اما همینکه دیدش همش اخمو تخم منم که حرفمیزدم خودشو با یه چیزی مشغول میکرد یامیرفتم نزدیکش میگفت حالم خوب نیست سرم درد میکنه حوصله ندارم همش بهونه میاورد

وخدای که بشدت کافیست
خب مشخصه به خودش میرسه. اول اینکه سعی کن رفت و امد ارتباط باهاش کم کنید. شماهم سعی کن به شوهرت اهمیت ...

کلاکم میبینمش خوبنیستن خانواده هاشون این کم میبینمش آتیش میگیرم اگه زود ب زودببینم دیگه هیچ

وخدای که بشدت کافیست