2777
2789
عنوان

میکروبلدینگ تو نازی اباد😂

218 بازدید | 9 پست

کار میکروبلدینگ و فیبروز ابرو تو  نازی اباد نیشانسید جای خوب

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

کجا برم سمت نازی ابادم سختمه جاهای دیگه ، 

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سالن مارال زندیه پیش مهسا

خوبه 

کجا برم سمت نازی ابادم سختمه جاهای دیگه ، 

نازی آبادخیلی جاهای خوب داره آرایشگاهاش خیلی معروف وخوبن یکی هم هست کارش خیلی طبیعیه ازدوستم بپرسم شمارشوبرات میذارم خودم نرفتم ولی دوستم رفته براش طبیعی درآورده

نازی آبادخیلی جاهای خوب داره آرایشگاهاش خیلی معروف وخوبن یکی هم هست کارش خیلی طبیعیه ازدوستم بپرسم ش ...

مرسی عزیزم پرسیدی بگو

خوبه 

اره کارش خوبه من پیشش ابرو برداشتم انقدررر با دقت برداشت بعد ابروهای من خیلی کمه یجوری ورداشت انگار هاشور زدم بعد کار فیبروزشم دیدم خوبه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

چرا کسی چیزی نمیگه تو تاپیکام🤣

اره کارش خوبه من پیشش ابرو برداشتم انقدررر با دقت برداشت بعد ابروهای من خیلی کمه یجوری ورداشت انگار ...

اهان