2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که ناراحتی و غم‌ و غصه داره سیستم. ایمنی بدنش ضعیفه.  هر روزش با درد و حالت ناخوش داره.  دست خودت نیست شرایط زندگیت. اینجوری یه یه مریضی کوچک‌ خیلی مشهوده برات. تو اگه شاد بودی و زندگی بر وفق مرادت بود. هیچ کدوم از اینا رو به چشمت نمیود و توجه نمی‌کردی   آخه سنی نداری.  اوج  جوآنی و مستی تو الانه. نباید. این دردا سراغ تو بیاد. حداقل خودت رو روحیه ت کار کن. بی تفاوت باش به اطرافیانت

نام مستعار حذف شود

عزیزم شما الان خدا کنارته قران بخون و ازش ارامش بخواه دیگه  احتمالا انقدر روح و روانت بهم ریخته سردرد گرفتی سعی کن خودتو اروم کنی فقط نزار از نظر عصبی هم ضعیف بشی نگران نباش شرایط که همیشه اینجوری نیس زمان بگذره وضعیتتون بهتر میشه الان اولشه برا همه سخته تو فقط باید سعی کنی تو این روزای سختت دوام بیاری و خودتو نبازی خودتو سالم و قوی نگه دار با نماز و قرانم دلتو اروم نگه دار شرایطت بهتر خواهد شد بعد هر سختی اسونی هست من به فکرت موندم دوستانه ازت میخام مراقب خودت باشی 

عزیزم شما الان خدا کنارته قران بخون و ازش ارامش بخواه دیگه  احتمالا انقدر روح و روانت بهم ریخته ...

عزیزم من دیگه کم کم اعتقاداتمو دارم از دست میدم و به درجه ای رسیدم ک اماده ی هر اتفاقی هستم چیزی نمیتونه من رو هیجان زده یا ناراحت کنه هیچ چی نمیتونه باعث استرس من بشه من همه رو تجربه کردم 

عزیزم من دیگه کم کم اعتقاداتمو دارم از دست میدم و به درجه ای رسیدم ک اماده ی هر اتفاقی هستم چیز ...

وای نه اینطور نگو خدا بالا سرته هرکیم باهات بد باشه خدا خودش میبینه هیچ کاری بی جزا نیس الان شرایطتون عادی نیس برا همون وگرنه دیگه قرار نیس که سخت تر از قبل بشه الان سرت انگار سنگینه شرایطتت سخته سردرگمی زمان که بگذره همه چی اروم تر میشه تو روزای سختتو گذروندی محکم باش از خدا دور نشی ها خدا ارامش میده ب دلت کمکت میکنه خدا همیشه حواسش به همه بنده هاش هس مواظبته نترس فقط خودتو ب نماز و قران وصل کن تا راحت کنار بیایی اروم شی نزار مریض شی اعصابت ضعیف شه وقتی سختی هاش تموم شدن الان کم کم همه چی اروم تر میشه سال بعد همین موقع حالت خیلی بهتر از الانه من سعی میکنم همش بیام به تاپیکات سر بزنم تا ببینم که اروم شدی نمیتونم بهت فک نکنم برا دعا کردم همین که همسرت سکوت کرده و اروم تر از قبل شده یعنی داره کم کم اروم میشه شرایطت این خیلی نشونه خوبیه شما حس میکنی تنها موندی اونجا  واسه همون اینقدر سختته ولی تنها نیستی هرکیم پیشت باشه فقط خداس که مواظب بنده هاشه از دست بنده کاری بر نمیاد ولی خدا همه کار میتونه بکنه میتونه مواظب همه باشه حضرت ابراهیمو تو اتیش سالم نگه داشت خدای همه خدای ابراهیمه فقط نزار شیطان از خدا دورت کنه ها دختر ارامش که داشته باشی نصف راهو رفتی خودتو انقدر اذیت نکن دیگه بزار اروم شی

عزیزم من دیگه کم کم اعتقاداتمو دارم از دست میدم و به درجه ای رسیدم ک اماده ی هر اتفاقی هستم چیز ...

ببین حسم میگه شوهرت آدم خوبیه صبر داشته باش همه چی خوب میشه روزی میاد که باهمسرت میرید خونه خودتون مطمعن باش 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
ببین حسم میگه شوهرت آدم خوبیه صبر داشته باش همه چی خوب میشه روزی میاد که باهمسرت میرید خونه خودتون م ...

عزمزم من تو اقوام یکی واسه خون بس اومد اما باورت میشه اینقدر زندگی خوبی داره که اصلا باورت نمیشه این واسه خون بس اومده ،تحمل کن همش یه ماهه ازدواج کردی طبیعیه الان همه ناراحت و مصیبت دیده این

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔