2777
2789
عنوان

تمام دیشب...

318 بازدید | 28 پست

تمام دیشب تا صبح فقط آرزو می‌کردم که دیگه روشنی روز رو نبینم و به خواب ابدی برم.

خطاب به آسمون می‌گفتم تو که منو لایق زندگی ندیدی، لایق مرگم ببین لااقل!

بیشتر از ده ساله که فقط زنده‌ام بدون این‌که زندگی کنم.

قصدم درد دل نیست. دیشبم صبح شد و من کسی رو نداشتم که بتونم باهاش دو کلمه حرف بزنم و حالم رو بدتر نکنه.

فقط اومدم بهتون بگم که: گاهی آدما از سر بی‌کسی و تنهایی میان تاپیک می‌زنن که فقط درد دلشون رو بگن، حالشون رو نگیرید! اجازه بدید یه فضای امن برای حرف زدن داشته باشن... اتفاقا توی مجازی بیشتر باید مراقب حرفا و برخوردامون باشیم چون نمیدونیم چه کسی پشت اون گوشی نشسته و چه حالی داره و حرف ما چه اثری میتونه روش داشته باشه...

کمی همدلانه‌تر برخورد کنیم و اگه بلد نیستیم فقط سکوت کنیم.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

به آدمی که به مویی بنده، حرفای کلیشه‌ای و تکراری که قطعا هزار بار شنیده رو نزنیم. نصیحش نکنیم و حال بدش رو مضاعف نکنیم. فوری بهش نگیم که "کفر نگو" و "ناشکری نکن"! باور کنید این حرفا فقط حال اون آدم رو بدتر می‌کنه و حتی ممکنه از همه‌چیز بیزارترش کنه.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز قبلش اینجا توی یه تاپیکی گفتم نیاز به همفکری دارم و یه نفر گفت برو پیش مشاور!

من مشاور دارم، دارو هم مصرف می‌کنم سال‌هاست، ولی مگه همه دردا با مشاوره و دارو حل میشن؟ چرا این‌طوری با هم برخورد می‌کنیم و فوری حال همو می‌گیریم؟

لطفا با نفر بعدی این کارو نکنید.

مشاور و دارو مشکل تنهایی رو حل نمی‌کنن.

چه دارویی میخوری و اگ میخوای از مشکلت بگو 

فایده نداره گفتنش.

چون اینجا انقدر همه غرق زندگی‌اند که کسی حرف منو نمی‌فهمه.

البته منم شاید متقابلا اونا رو نمی‌فهمم. هدف داشتن و انگیزه داشتن و خیلی چیزای دیگرشون رو درک نمی‌کنم.

امضات خییلی خوب بود امیدوارم حال دلت خیلی زود خوب شه

ممنونم

اما هر روز فقط داره بدتر میشه

خیلی قشنگ و عالی دمت گرم تحت تاثیر قرار گرفتم

🙏

فایده نداره گفتنش. چون اینجا انقدر همه غرق زندگی‌اند که کسی حرف منو نمی‌فهمه. البته منم شاید متقاب ...

اگه میخوای ادم کن ولی فردا حرف بزنیم تب دارم الان. 

ببین خواهر منم یسری از چیزایی ک گفتیو تجربه کردم اگ ادمم نکردی بت بگم ک داروهاتو منظم بخور و به حرفای روانشناست دقت کن. باور کن فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی تو این دنیا حتی دلسوزترین ادمای دورت ممکنه افکارتو درک نکنن اما یادتم باشه که به معنی بد بودنشون نیست. اینم که میگی دلخوشی نداری و ناامیدی و.. افسردگیه که با نصحیتای مسخره حالت بهتر نمیشه میدونم، افسردگی نبرد سختیه واقعا ولی شکستش ممکنه(: باید هدف پیدا کنی من مطمئنم هنوزم چیزایی هس که از رسیدن بهشون خوشحال شی و براتم ممکن باشه. و درنهایت میگم ک من درکت میکنم میفهمم وقتیو ک حتی حالت از اسمون بهم میخوره(: از نور مزخرف خورشید، از خنده های بی دلیل و احمقانه بعضیا، از ذوق کردنای مسخرشون و...😁

اگه دوست داشتی مشکلتوبگو شاید سبک شدی

مشکلم یکی دو تا نیست

از زندگیم سال‌ها عقبم

اما اصلش اینه که از هیچی لذت نمی‌برم

عصبی و بی‌قرارم و کمتر کسی میتونه این میزان آشفتگی رو بفهمه

دلم می‌خواست برگردم به 19سالگیم، زمانی که هنوز این روزای سیاه نیومده بود و زندگی با تمام رنجاش قابل تحمل بود و امید به آینده توی دلم بود و خودم رو دوست داشتم...

الآن بیشتر از 32 سالمه اما فقط سنم گذشته و زندگی نکردم

یادم نمیاد آخرین بار کِی از چیزی خوشحال شدم، کِی هدف داشتم، کِی انگیزه داشتم...

اصلا توضیح دادنی نیست، خیلی درونیه، انگار توی جهنمم مدام و ازش خلاصی ندارم... عین کابوسه

نمیدونم خدایی که خدای محالاته، چرا نمیتونه حال بد منو کمی تسکین بده؟؟

به همه‌چیز شک کردم

از آدما می‌ترسم و باهاشون احساس بیگانگی دارم

انگار من از یه سیاره دیگه هستم و اونا از یه جای دیگه

خیلی دردناکه

می‌سوزم و کسی نمیتونه کمکم کنه چون هیشکی درونم نیست و سوختنم رو نمی‌بینه

تازگی خیلی هم حساس شدم و با کمترین چیزی از هم می‌پاشم

هرچی میگم بازم گویای حال بَدم نیست

مشکلم یکی دو تا نیست از زندگیم سال‌ها عقبم اما اصلش اینه که از هیچی لذت نمی‌برم عصبی و بی‌قرارم و ...

امیدوارم حالت خوب شه فقط میتونم برات دعاکنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙