2777
2789

انتقال ک دادی نمیخاد با مثانه خیلی پر بری ک مجبور شی زودی بری دسشویی،باید حداقل دو ساعت تحمل کنی و رو تخت تکون نخوری سرتم نباید تکون بدی یا بالا بگیری،بعدم دو روز مطلق استراحت کن فقط واسه دسشویی از جات پاشو،بعد دو روز یکم آروم آروم قدم بزن خونرسانی ب رحمت انجام بشه نگیری بخوابی همش،راستی این مدت قبل انتقالت نزار شکمت خیس شه موقه ظرف شستن لباس شستن ،جوراب پات کن همش ک گرم بمونن پاهات،بعد انتقالم تا جایی تونستی حموم نرو تا ازمایشت،گرما واب گرم اصلا برات خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه هاتون حساس شده بود یعنی خودش خود به خود تیر میکشید یا نه دست میزدید درد می‌گرفت ؟؟؟؟ روزهای اول ...

بخدا دقیق یادم نیست،مت ایقد این 8ماه عذاب کشیدم ک خیلی حالتا روزا اولم یادم نیست،ولی خدایی از الان خودتون تقویت کنین مث من کم بنیه نشین

ای جانم چقد خوب،حالا سه تاش بگیره همجا سونو اینا میری باید پول سه تا سونو بدی😂

ما یکی دو تاشم بگیره راضی هستیم کیفیت جنین هام متوسط بود‌ به خاطر همین خیلی امید ندارم البته همین الان زیر نافم سوزن سوزن میشه ولی بعید می‌دونم این فندوقها چسبیده باشن‌،🤪🤪🤪🤪🤪

ما یکی دو تاشم بگیره راضی هستیم کیفیت جنین هام متوسط بود‌ به خاطر همین خیلی امید ندارم البته همین ال ...

ان شالله که خیره ب ف‌ال نیک بگیر،دست بزار رو شکمت باهاشون حرف بزن،ایته الکرسی بخون فوت کن ب شکمت ک بچسبن برات بمونن

کیفیت خیلی مهم نیس خدا باید برامون بخواد عزیزم،یکیو میشناختم با گرید سی بارداری موفقی داشت بچشم الان ...

خدا رو شکر آره واقعا هم راست میگی تا‌ خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته فقط باید خدا بخواد‌

خدا رو شکر آره واقعا هم راست میگی تا‌ خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته فقط باید خدا بخواد‌

سلام عزیزم شما مثبت شدی؟

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤