2777
2789

خانما‌

من دو بسته ژله دارم

یکی بلوبری و یکی تمشک

میخوام ژله دو لایه درست کنم

یه لایه رو میخوام شیر ژله درست کنم

بنظرتون طعم شیر و بلوبری بهتره

یا شیر و تمشک 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هربسته رو با یه لیوان آبجوش حل کن بعد نصف کن به هرکدوم نصف لیوان شیر و به دوتا دیگه آب سرد اضافه کن خیلی نازتر میشه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نظرت چیه چارتا رنگ درست کنی ینی نصف هر بسته رو با شیر ترکیب کنی و چهار لایه بشه؟ 

اینم خوبه خیلی مرسی ایده عالی بود

ولی حوصله ندارم

کارام زیاده و دست تنهام 

تولد پسرمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
با بستنی خوشمزه تره

خیلی شیرین میشه 

با بستنی راحت تر هم هست

آره فکر خوبیه 

تمشک شانسی گفتم

مرسی که نظرتو گفتی برام ارزشمنده 

خیلی طعمش عوض نمیشه رنگش عوض میشه میخوای طعمش بهتر بشه با بستنی قاطی کن

چشم آره بستنی بهتره

عزیزم هربسته رو با یه لیوان آبجوش حل کن بعد نصف کن به هرکدوم نصف لیوان شیر و به دوتا دیگه آب سرد اضا ...

چشم عزیزم ممنون