2777
2789

گوش نكرد گفت كي ميره تو بيابون زندگي كنه الان قيمت مسكن مهر اينقدر شده كه خريد همين خونه هاي تو بيابونم شده برامون ارزوي دست نيافتني

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

دقیقا مام مستجریم در آرزوی خونه دار شدن

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مام مستجریم در آرزوی خونه دار شدن

ماهم مستاجريم با اين قيمتا تا اخرم مستاجريم

من٤٠سالمه عزيزم

ایشالا صدو بیست ساله بشی با سلامتی و عمر با عزت 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اره خودمون داریم اونجوری میریزیم ۱۵شهرویور۴۰ریختیم مونده ۵تا۴۰میلون که دومین شش ماه می افته ۱۵بهمن

اگ اینطوری باشه خوبه مثلا من الان ثبت نام کنم قیمتش همینه؟ب کیا تعلق میگیره

اره خودمون داریم اونجوری میریزیم ۱۵شهرویور۴۰ریختیم مونده ۵تا۴۰میلون که دومین شش ماه می افته ۱۵بهمن

چقدر زياد

اگ اینطوری باشه خوبه مثلا من الان ثبت نام کنم قیمتش همینه؟ب کیا تعلق میگیره

ثبت نام مردادماه بودیه ماه وقت داده بودن ماتا۱۵شهریورجورکردیم ریختیم نمیدونم الان ثبت نام هست یانهاونایی که قباله خوانه به اسمشون نیست میتونن ثبت نام کنن

چقدر زياد

عزیم من تاپیکای قبلیتونو خوندم خیلی ناراحت شدم .کاش امکانشو داشتین میومدین شهر ما اینجا شاغل میشدین اینجا برا خانوما کار زیاده حقوق خوب هم میدن خواهر خودم مطلقه هست وسه ساله که کار میکنه خودشم حقوقش خوبه خداروشکر.تو کارخونه ای کارمیکنه که صاحبش همشهریه شماس.خیلی به کارگراشون میرسن .کاش میتونستین بیایین اینجا .😞