sama7571 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 727 عنوان به کسی که شوهرش بهش خیانت کرده، چی بگیم برای دلداری؟ 219 بازدید | 14 پست 😔 1401/08/15 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 از این به بعد منتظر بیشتر خیانت مردا باشیم توم نگران نباش اکثر مردا رفته رفته بیشترهم میشن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
nastaran_ddww عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 1233 هیچی نگو اون خودش به اندازه کافی درد داره هرآنچه خدا بخواهد همان میشود
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12683 خدا جای حق نشسته تاوان کارشو پس میده گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
sama7571 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 727 هیچی نگو اون خودش به اندازه کافی درد داره آره واقعا😔
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 بگو طلاق بگيره چون اين خطا باز تكرار ميشه خدا باعثش چه زن چه مرد نابود کنه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
sama7571 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 727 بگو طلاق بگيره چون اين خطا باز تكرار ميشه قصد جدایی نداره 😔
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12683 آره واقعا😔 بهش بگو تقصیر تو نیست تو کم نذاشتی خیانت هیچ توجیحی نداره گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 قصد جدایی نداره 😔 بیچاره اخه نمیشه به هرچی جدا شد شاید موقعیتش ندارهمن خودم اینجا میبینم میگم طلاق ولی وقتی فکر میکنم همسرم کنه چیکار میتونم کنم حتی نمیتونم طلاق بگیرم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
sama7571 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 727 هیچی به ذهنم نرسید آخه چی بگی شوهرش که نمرده دوستم با من دردودل کرد و منم نمیدونستم چی بگم
sama7571 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 727 بیچاره اخه نمیشه به هرچی جدا شد شاید موقعیتش نداره من خودم اینجا میبینم میگم طلاق ولی وقتی فکر میکن ... منم وقتی خودمو میذارم جای اون، میبینم واقعا شرایط بدیهآدم نه میتونه طلاق بگیره با بچهنه دیگه اون آدم سابق باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 منم وقتی خودمو میذارم جای اون، میبینم واقعا شرایط بدیه آدم نه میتونه طلاق بگیره با بچه نه دیگه اون ... خیلی بده خیلی مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه