2777
2789
عنوان

ما زنا واقعا ترسناکیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که میاد میگه پشیمونم راهنماییم کنید رو نباید سرزنش کرد خدا قاضیه و خودش جزاشو میده شایدم ببخشدش همینقدر که میشه راهنماییش کرد تا دو تا زندگی بیشتر از این خراب نشه خوبه سرزنش کردنش چیزیو درست نمیکنه چه مرد چه زن

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چون ما خوبیمممم اونا بد

چون عادت کردیم ی موضوع رو ب همه تعمیم بدیم...

خیلی جاها دیدم زنا خیانت میکنن و بقیه میگن عب نداره عزیزمممممم حتما همسرت محبت نمیکنه بهت... گاها دیده شده ک طرف زنشو نمیزنه با این ک زنه خطاکاره بعد کارشناسای نینی سایتی میگن مرده اقتدار نداره زنشو‌نمیزنه🙄🚶

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

هر دو کاربری رو باید ترکوند 

چون قبحش میریزه !

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ما که نمیدونیم قصدشون چیه از این تاپیکا

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

چون فکر میکنیم مردا به تنهایی خیانت میکنن هیچوقت نمیگیم پای یه زن درمیانه  هیچوقتم نفهمیدیم که خیانت دوطرفس  من ندیدم اون تاپیک و وگرنع میگفتم لیاقتت همون کسی که باهاش به شوهرت  خیانت کردی

لایک نکنید                      
کسی که میاد میگه پشیمونم راهنماییم کنید رو نباید سرزنش کرد خدا قاضیه و خودش جزاشو میده شایدم ببخشدش ...

کسی ک پشیمونه کارشو تکرار نمیکنه اگر دقت میکردید خودشون گفتن ک یبارم قبلا در حد چت خیانت کرده بودن... من خودم روسیاه عالمم کسیم نیستم ک بخام بخشیده شدن یا نشدن کسیو قضاوت کنم ولی ب هر حال داریم در حق آقایون (تو این موضوع نینی سایت) ظلم میکنیم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

حالا این به کنار اگه یه پسری دختری رو حتی به دلایل منطقی ترک کنه میشه شمر و یزید و لاشی و عوضی دوعالم

ولی خیییییلی راحت و با افتخار پسری رو که چن ساله با عشق کنارشونه و پای بد و خوبشون وایساده به یکی که پول بیشتر و خونه و ماشین و تحصیلات بهتر داره میفروشن و وسط رابطه میرن شوهر میکنن تازه تهشم با خداروشکر ازش یاد میکنن و به بقیه ی دخترام همین توصیه رو میکنن و جالب اینجاس که اونا هم بهش عمل میکنن:)

خودتون میدونین تعداد دخترایی که دوس پسرشونو که خیلیم پسره عاشقشون بود به پول و موقعیت فروختن و ول کردن و زن یکی دیگه شدن خیلی بیشتره از پسرایی که اینکارو میکنن ولی هیچوقت کسی نمیگه کار اونا بده!!!

اما وای به حال اینکه یه پسر... :)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
کسی ک پشیمونه کارشو تکرار نمیکنه اگر دقت میکردید خودشون گفتن ک یبارم قبلا در حد چت خیانت کرده بودن.. ...

اون خانم گفت چند روزه دیگه با اون آقا در ارتباط نیست و واقعا میخواد از این منجلابی که توش فرو رفته بیاد بیرون ولی مثل آدم معتادی که داره ترک میکنه سختشه نمیدونه چیکار کنه و راهنمایی خواست. من نمیدونم تاپیک اون آقا چی بود ولی اگه تو تاپیک اون آقا هم بودم سرزنشش نمیکردم چه من سرزنش کنم چه نکنم خیانت یه عمل زشته. خدا خودش از سر تقصیرات هممون بگذره 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

حالا این به کنار اگه یه پسری دختری رو حتی به دلایل منطقی ترک کنه میشه شمر و یزید و لاشی و عوضی دوعال ...

کار اونا از بد هم بدتره اونا خودشونو به پول میفروشن اگه فقط به خاطر پول کسیو که عاشقش کردن ترک میکنن

اون خانم گفت چند روزه دیگه با اون آقا در ارتباط نیست و واقعا میخواد از این منجلابی که توش فرو رفته ب ...

انشاالله ک خدا هدایتشون کنه و از این اوضاع نجات پیدا کنن

کار اونا از بد هم بدتره اونا خودشونو به پول میفروشن اگه فقط به خاطر پول کسیو که عاشقش کردن ترک میکنن

مطمئنم همه ی ما موارد خییییلی زیادی رو اینطوری دیدیم و همیشه واسم جالبه همه تشویقش میکنن و میگن آفرین ولش کردی ایشالا خوشبخت باشی و گور باباش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
 مطمئنم همه ی ما موارد خییییلی زیادی رو اینطوری دیدیم و همیشه واسم جالبه همه تشویقش میکنن و میگ ...

من الان دقیقا برعکس اوناییم که شما دارید میگید با کسی ازدواج کردم که هیچی نداشت در صورتی که خواستگارای خیلی پولداری داشتم ولی نتونستم و نخواستم دل اونی که عاشقم شده رو بشکونم البته بعضی پسرام فقط ادعای عاشقی دارن و وقتی خرشون از پل گذشت یادشون میره یسری تعهداتی دارن