2777
2789
عنوان

اگر پسری بهتون بگه قشنگ کی بودی….

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم🥲

من تازه بار اول که پیام داد تازه خانواده ها میدونستن مال ما رو...شب بود داشت پیام میداد یهو گفت عزیزم....نمیدونی عصبی شدم اخه من اصلا دوسش نداشتم که یکسال تمام رفت وآمد و هی زنگ و اصرار آخر خانوادم گفتن بذار یه مدت تلفنی حرف بزنید آشنا بشید شاید نظر من عوض شد😂

خلاصه اون پیام میداد یهو نوشت عزیزم.....وای نمیدونی چیکار کردم که قشنگ شستمش😂یه متن بلند نوشتم که توش گفتم اگه حرف میزنیم برای آشنایی و ایناست لطفا در همین حد باشه وحد و خدود خودتو بدون و اینا😂 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اگه بگم فعلا قشنگ بابامم در اینده معلوم نیست😐😂  بده؟ چون رابطمون هنوز اونقدر جدی نیس😂😂

بابا.بگو ممنون نظر لطفته..بابام مامانم چیه..نه خیلی زشته اینو بگیدی تشکر کن.

من تازه بار اول که پیام داد تازه خانواده ها میدونستن مال ما رو...شب بود داشت پیام میداد یهو گفت عزیز ...

واییی جدی ؟ 

این از اولش به من میگفت عزیزم فداتم دورت بگردم و این حرفا 

ولی من خیلی چندشم میشه😂😂

واییی جدی ؟  این از اولش به من میگفت عزیزم فداتم دورت بگردم و این حرفا  ولی من خیلی چندش ...

همون دیگه چون منم ازش بدم میومد دوست نداشتم بگه هی حد و حدودش رو یادآوری میکردم،😂بعد یه مدت دیگه کم کم عادت کردم هی گفت و من گل دادم و تشکر میکردم...😂یا مثلا بعد ۳ ماه بود میگفت دوس داری اولین مسافرتمون کجا باشه منم گفتم هنوز چیزی معلوم نیستا؟ اونم میگفت نخیر دیگه مال خود خودم شدی....اینجاها دیگه یه استیکر بچه بود دستش رو صورتش بود مثلا خجالت میکشید اونو میدادم😂از استیکر گل و بچه ها خیلی استفاده میکردم😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ازدواج کردین ؟

آره الان ۴ ساله تو خونه خودمونیم یه لحظه یاد اون موقع افتادم چقدر روزای خوبی بود کاش همیشه نامزد میموندیم.....

همه پیام ها رو اسکرین گرفتم نگه داشتم😂

تازه یه دفتر داشتم اون موقع ها یادداشت روزمرگی هام بود....خواستگارامو نوشته بودم ..از این انقدر بد نوشته بودم چون ازش بدم میومد اوایل😂همیشه التماس میکنه دفترت رو بده بخونم ندادم ببینه چی دربارش نوشتم😂😂😂😂